ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο πανίσχυρος ατζέντης Πίνι Ζάχαβι κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος

Ο πανίσχυρος ατζέντης Πίνι Ζάχαβι κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος

Στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας των βελγικών αρχών για τη δραστηριότητα της Μουσκρόν, συλλόγου της δεύτερης κατηγορίας του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία επιβεβαίωσε χθες Παρασκευή (01/10) ότι ο Ζάχαβι– ο οποίος, απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τόσο την αγωνιστική περίοδο 2018–2019 όσο και την επόμενη χρονιά εξαιτίας δημοσιευμάτων του ελληνικού Τύπου για πιθανή εμπλοκή του στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντιμετωπίζει κατηγορίες από τα τέλη Αυγούστου.

«Ο κύριος Ζάχαβι αμφισβητεί έντονα τους ισχυρισμούς εναντίον του, υπάρχει σαφής παραβίαση του απορρήτου της έρευνας και του θεμελιώδους τεκμηρίου της αθωότητας», υποστηρίζουν οι νομικοί εκπρόσωποί του.

Η Μουσκρόν κρίνεται ως ύποπτη για παροχή ψευδών εγγράφων με σκοπό την έγκριση αδειοδότησης, με τις αρχές να διεξάγουν επιθεώρηση έπειτα από ανησυχίες & παράπονα της Βελγικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και δύο ακόμη ομάδων σχετικά με το στάτους των προηγούμενων κατόχων του πλειοψηφικού πακέτου· οι καταγγελίες εξακολουθούν να ισχύουν από πέρυσι.

Ο Ισραηλινός αγόρασε τη Μουσκρόν το 2015, αλλά έναν χρόνο αργότερα τη μετεβίβασε στην εταιρεία Latimer International Ltd, που εδρεύει στη Μάλτα και αναφέρει τον Άνταρ Ζάχαβι, ανιψιό του Πίνι, ως κύριο μέτοχο. Όταν η ψιλή κυριότητα επήλθε στον Άνταρ, διορίστηκε άμεσα στο συμβούλιο ένας άλλος πασίγνωστος ατζέντης, ο Μαρκ Ράουτενμπεργκ. Ο Ελβετός, ωστόσο, αποχώρησε από το σχήμα έξι μήνες αργότερα καθώς οι Λέουβεν, Βέστερλο & Σεντ–Τρούιντεν υπέβαλλαν κοινή πρόταση μομφής κατά της εξακολουθητικής εμπλοκής μάνατζερ παικτών στα δρώμενα του βελγικού συλλόγου.

Ο Πίνι Ζάχαβι αποτελεί τον ιθύνοντα νου της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του αθλήματος, εκείνη του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ εκπροσωπεί και τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου), Τόμας Τούχελ (προπονητής της Τσέλσι).

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ο πανίσχυρος ατζέντης Πίνι Ζάχαβι κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/o-panischyros-atzentis-pini-zachavi-katigoreitai-gia-plastografia-apati-kai-xeplyma-chrimatos/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο πανίσχυρος ατζέντης Πίνι Ζάχαβι κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και ξέπλυμα χρήματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">