ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος τόσο των παρασιτικά διαβιούντων όσο και των μετεχόντων του συστήματος


Πράγματι είναι να απορεί κανείς με το θράσος , τόσο των παρασιτικά διαβιούντων όσο και των μετεχόντων του συστήματος , οι οποίοι από κοινού συντελούν σε κατακρεούργηση των θεσμών , της αλήθειας , και του δικαίου.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ο πλέον αχαρακτήριστος, ( αυτοαποκαλούμενος εκδότης ), οποίος επί δυο δεκαετίες έχει κατασυκοφαντήσει και καθυβρίσει εκατοντάδες αιρετούς και δημότες διέπεται από υπέρμετρο θράσος , δεδομένου ότι η χώρα μας παραμένει ακόμα και σήμερα τριτοκοσμική με καθολική διαπλοκή νομοθετικής , δικαστικής, και εκτελεστικής εξουσίας. 
Αποκάλεσε μικροπολιτικάντηδες με ποταπή διαδρομή , άσημα μικρά ανθρωπάκια , ακόμα και επιστήμονες που διετέλεσαν αντιδήμαρχοι επί σειρά ετών , οι οποίοι έχουν αποβιώσει , ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ''διάσημος'' και ''πολύ σημαντικός'' !!!  
Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω δεν διαθέτει ούτε πτυχίο, ούτε επιχείρηση, ούτε δημοσιογραφική ιδιότητα - ταυτότητα,και αποτελεί την αποκορύφωση της γραφικότητας , αισχρότητας, και της ευτέλειας. Ο νοών νοείτο.
Ειδικότερα, πολιτικοί, αιρετοί, οι οποίοι διετέλεσαν διοικούντες στον δήμο Γλυφάδας ενέδωσαν έπειτα από τα αισχρά - ποταπά και συκοφαντικά δημοσιεύματα από τοπική λαθροφυλλάδα του εν λόγω , και αντί να προβούν σε τομές ώστε η πόλη και η τοπική κοινωνία να προοδεύσει , συντηρούσαν γραφικές καταστάσεις , με δημόσιους κλακαδόρους και τσιράκια.

Είναι σαφές ότι αρκετοί από τους συμπολίτες μας που αποκάλεσε ( μικροπολιτικάντηδες με ποταπή διαδρομή , που ευτυχώς ακολουθούνται από μια μικρή μάζα συμπολιτών μας  , τοποθετώντας φωτογραφία γουρουνιών , και έχοντας ως τίτλο  '' αξίζει μια δεκάρα αυτών των πολιτικών η φάρα ;'' διετέλεσαν και διατελούν επί σειρά ετών αντιδήμαρχοι έχοντας λάβει τις περισσότερες ψήφους , όμως ουδείς προέβη σε μήνυση κατά των συκοφαντιών του εν λόγω, ενώ στον αντίποδα αποσιωπούν επί αρκετά χρόνια ότι ο εν λόγω φερόμενος ''εκδότης'' χρηματίζεται από την εκάστοτε δημοτική αρχή , δημάρχους - αιρετούς ώστε δια του λαϊκισμού να επηρεάζει , ευτυχώς για το τόπο μας ,ένα ασήμαντο ποσοστό συμπολιτών μας κατώτατης νοημοσύνης.

Απόσπασμα της λαθροφυλλάδας η οποία κυκλοφόρησε τοπικά τον Μάρτιο του 2014 και όσων αναφέρει τα οποία προφανώς δεν αποτελούν συκοφαντίες !!! Σε ενδεχόμενο έτερου δικαστικού λάθους σε βάρος μας να είναι βέβαιοι ότι θα διαθέτουμε και επίσημο έγγραφο επ' αυτού το οποίο ευθαρσώς θα πιστοποιεί ότι ο υπόκοσμος & τιποτένιοι αποτελούν την διοικούσα αρχή του Δήμου Γλυφάδας.


Θεωρούμε ότι τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι κατασυκοφαντημένοι αντιδήμαρχοι - αιρετοί από την λαθροφυλλάδα του εν λόγω , γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα, άρα αντιλαμβάνονται ότι το *ποταπής διαδρομής σημαίνει υπόκοσμος. ( *Ηθικά ευτελείς , τιποτένιοι. ) 
Ανήκετε στον υπόκοσμο ;Αναλογιστείτε ορισμένοι/ες τι διαπράττεται παρέχοντας συγκάλυψη στις ενέργειες του εν λόγω , και πολύ περισσότερο όσοι/ες τον χρηματοδοτείται επί σειρά ετών. Αναφορικά με την δικαστική λειτουργό η οποία συνέδραμε τα ψεύδη του εν λόγω ,και τα υπέγραψε, αναφέροντας ότι ουδέποτε έχει συκοφαντήσει, επαφίεται στην προσωπική σας κρίση τι διαπράττει, και αν ασκεί λειτούργημα. 

Κύριε Μητσοτάκη όσα ισχύουν επί ημερών σας εκθέτουν συνολικά το κόμμα σας

Το 2021 σε επίπεδο δικαιοσύνης υφίστανται άτομα τα οποία διαβιούν στον μεσαίωνα και δεν δύνανται να έχουν μια εικόνα του ατόμου το οποίο υποβάλει κατά το δοκούν ψευδείς μηνύσεις , η απλά ακόμα και σήμερα ο μηχανισμός του συστήματος είναι καθολικά ελεγχόμενος από αστικά κόμματα, πολιτικούς και κυβερνήσεις , άρα η λειτουργία του είναι απόλυτα σαθρή ?


Είναι γνωστό, διότι το έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι ο αυτοχαρακτηριζόμενος ''εκδότης''  ,ο οποίος ουδέποτε υπήρξε πραγματικά εκδότης , και ασφαλώς δεν είναι ούτε δημοσιογράφος , ακολουθεί ένα δεδομένο σύστημα επί δυο δεκαετίες γραφικότητας σε επίπεδο πόλης. 
Συγκεκριμένα, επιτίθεται με συκοφαντίες , ύβρεις, ειρωνικά και σεξιστικά υπονοούμενα σε υποψηφίους αιρετούς και δημάρχους προσβλέποντας στην συνέχεια χρηματικά οφέλη επισκεπτόμενος τα άτομα που έχει συκοφαντήσει. Είναι γνωστό ότι κάθε προεκλογική περίοδο συκοφαντεί συγκεκριμένες παρατάξεις υποψηφίους  , ενώ στην συνέχεια έπειτα από ένα - δυο χρόνια διοικήσεως  συνάπτει σχέσεις μαζί τους και ''αναλαμβάνει'' τον ρόλο του δημόσιου κλακαδόρου !

Σας θυμίζουμε τις επιθέσεις στον τέως δήμαρχο Κώστα Κόκκορη όσο διατελούσε κλακαδόρος έτερου δημάρχου, ενώ έπειτα από 2,5 χρόνια διοικήσεως Κόκκορη τον επευφημούσε δημόσια,ασφαλώς χρηματισμένος.

Απόσπασμα από την λαθροφυλλάδα η οποία κυκλοφορούσε τοπικά τον Μάρτιο του 2014


Το αντίστοιχο ίσχυσε και κατά του σημερινού δημάρχου Γ. Παπανικολάου τον οποίο αποκαλούσε ανεπάγγελτο του κομματικού σωλήνα , τον οποίο αν τον ψηφίσουν οι Γλυφαδιώτες θα διαπράξουν έγκλημα , όμως ξανά έπειτα από δυο χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου ίσχυσε το αντίστοιχο Κόκκορη, ασφαλώς έπειτα από έτερο χρηματισμό.

Στο παρόν της χώρας μας υφίστανται στρατολογημένοι δικαστικοί της ΝΔ οι οποίοι υπογράφουν αισχρά ψεύδη συντάσσοντας κλητήρια

Δεν εξηγούνται διαφορετικά όσα διαβάσαμε σε κλητήριο το οποίο υπογράφει δικαστική λειτουργός , η οποία προφανώς δεν διαθέτει ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε υπολογιστή, ούτε πριν προβεί στην υπογραφή όσων αισχρών ψευδών επικαλείται μπήκε στον κόπο να θέσει μια ερώτηση για το ποιόν συγκεκριμένου ατόμου. 

Το άτομο που έχει αναγάγει δυο δεκαετίες την συκοφαντία σε ''επάγγελμα'' συκοφαντείτε ?

Τέλος, όσοι συνέπραξαν από κοινού στην σύνταξη μηνύσεως σε βάρος μου έπειτα από ενέργεια του φερόμενου εκδότη , να έχουν στο μυαλό τους ότι οι σκευωρίες αργά η γρήγορα καταρρίπτονται με τα αποδεικτικά στοιχεία. Όσοι για τον εν λόγω ας έρθει στην δικαστική αίθουσα να υποστηρίξει τα ψεύδη του.

Σας αναμένω να στηρίξετε τα ψεύδη σας , ώστε να υπάρχει το υλικό της καθολικής διαπλοκής μεταξύ πολιτικών - αιρετών , δικαστικών, αστυνομικών, και των επι δεκαετίες παρασιτικά διαβιούντων. Χρήσιμο υλικό για το Ε.Δ.Α.Δ.

ΥΓ: Οι συμμετέχοντες στα κοινά του δήμου Γλυφάδας γνωρίζουν απόλυτα πόσα χρήματα έχουν καταλήξει μαύρα και αδήλωτα στις τσέπες του φερόμενου εκδότη , καθώς επίσης, όσοι/ες έχουν κατασυκοφαντηθεί επί σειρά ετών , τους οποίους εν συνεχεία τους κολακεύει με λαϊκίστικες φανφάρες , δεν τιμούν την τοπική κοινωνία ούτε παρέχουν επί της ουσίας έργο.

Καλό μήνα, αν και βρισκόμαστε στο 2021 και ο τόπος μας παραμένει τριτοκοσμικός.

* Φώτη Μπενέτο συνάδελφοί σου βρίσκονται στο Α/Τ Γλυφάδας η εξαρτήματα της ΝΔ ;Αναφορικά με τους κ.κ. Μουλακάκη, Αγγελάτο, Αναλυτή, Σκαλτσά, Αργυροπούλου, υποτίθεται ότι δεν διαθέτουν αντίληψη τι σημαίνει συκοφαντία,ούτε όταν αντί για τις φωτογραφίες τους ο φερόμενος εκδότης έχει τοποθετήσει γουρούνια ! Έτσι δεν είναι ;Θα κάνετε μια δήλωση για το επίπεδο του συστήματος που ακολουθείται επί ημερών σας στον δήμο Γλυφάδας , και παράλληλα από τις φερόμενες ''εξουσίες'' ;

* Αναφορικά με την αναφορά του στο πολιτικό σύστημα το οποίο συλλήβδην αποκαλεί απατεωνίζον ,  (αν και ο όρος είναι αυθαίρετος όλοι κατανοούμε τι αναφέρει ), αναφέρεται σε Βαρβιτσιώτη - Παπανικολάου και το κόμμα της ΝΔ τους οποίους αποκαλεί απατεώνες , και επίσης, όπως στην περίπτωση προέδρου Δ/Σ και αντιδημάρχων του Δήμου Γλυφάδας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συκοφαντίες σύμφωνα με όσα επικαλείται και υπογράφει η δικαστική λειτουργός, (!!!) ενώ εμείς συκοφαντήσαμε τον φερόμενο ''εκδότη'' ο οποίος ουδέποτε έχει συκοφαντήσει !!! 
 

  





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι να απορεί κανείς με το θράσος τόσο των παρασιτικά διαβιούντων όσο και των μετεχόντων του συστήματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">