ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live από το Κορωπί η ομιλία του πρωθυπουργού στο νέο data center της Lamda Hellix

Παρακολουθήστε σε λίγο σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Κορωπί την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια του νέου data center της Lamda Hellix Digital Realty Company στο Athens Data Center Campus. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και προσφέρει υπηρεσίες μέσω κέντρων δεδομένων.

Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Chief Investment Officer της Digital Realty Gregory Wright, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix Digital Realty Απόστολος Κάκκος, ο Senior Director, Market Development της Digital Realty Mike Hollands και ο Chief Commercial και Technology Officer Alexandros Bechrakis. Τον χαιρετισμό του θα στείλει βιντεοσκοπημένο ο CEO της Digital Realty William Stein.

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live από το Κορωπί η ομιλία του πρωθυπουργού στο νέο data center της Lamda Hellix εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/live-apo-to-koropi-i-omilia-toy-prothypoyrgoy-sto-neo-data-center-tis-lamda-hellix/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live από το Κορωπί η ομιλία του πρωθυπουργού στο νέο data center της Lamda Hellix Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">