ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Pfizer: Επένδυση σταθμός για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα στην Θεσσαλονίκη για την ξεχωριστή στιγμή για την Pfizer, την πόλη, αλλά και για τον Άλμπερτ, που διέπρεψε εκτός Ελλάδος. Η ανακάλυψη του εμβολίου κατά του κορονοιού φέρει την δική του σφραγίδα» τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του Παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.  Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.

 

«Σήμερα ο ‘Αλμπερτ επιστρέφει στο σπίτι του και δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα σε μία επένδυση σταθμό για την Θεσσαλονίκη και την χώρα γενικότερα» συνέχισε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι «Θα απασχοληθούν εντός του επομένου έτους περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι πολύ υψηλών προδιαγραφών σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες. Πιστεύω πως ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέξατε να έρθετε εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι το άξιο έμψυχο δυναμικό της πόλης. Πρόκειται για τα ελληνόπουλα, που έχουν φύγει στο εξωτερικό και τώρα επιστρέφουν στην πόλη τους».

Πρόκειται για ένα από τα έξι κέντρα ψηφιακής καινοτομίας της εταιρείας στον κόσμο. Το χρονικό της επένδυσης ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μέχρι σήμερα απασχολεί ήδη πάνω από 300 επιστήμονες υψηλού επιπέδου, μεταξύ των οποίων και Έλληνες επιστήμονες που είχαν φύγει στο εξωτερικό και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Pfizer: Επένδυση σταθμός για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/live-apo-ti-thessaloniki-ta-egkainia-toy-pagkosmioy-kentroy-psifiakis-kainotomias-tis-pfizer-omilies-prothypoyrgoy-kai-a-mpoyrla/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Pfizer: Επένδυση σταθμός για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">