ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρέμβαση Μενέντεζ για την τουρκική παρενόχληση του Nautical Geo: Οι ΗΠΑ στο πλευρό της Κύπρου

«Η Τουρκία υπονομεύει για άλλη μια φορά τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτή τη φορά παραβιάζοντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας», τόνισε ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ σχετικά με την τουρκική παρενόχληση του ερευνητικού σκάφους «Nautical Geo» που έγινε στα ανοιχτά της Κύπρου.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας κάλεσε τις ΗΠΑ να σταθούν στο πλευρό της Κύπρου και υποστήριξε ότι η ΕΕ θα πρέπει να υποστηρίξει πλήρως τα ζωτικά συμφέροντα ενός από τα κράτη μέλη της.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Παρέμβαση Μενέντεζ για την τουρκική παρενόχληση του Nautical Geo: Οι ΗΠΑ στο πλευρό της Κύπρου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/paremvasi-menentez-gia-tin-toyrkiki-parenochlisi-toy-nautical-geo-oi-ipa-sto-pleyro-kyproy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρέμβαση Μενέντεζ για την τουρκική παρενόχληση του Nautical Geo: Οι ΗΠΑ στο πλευρό της Κύπρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">