ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έρευνα Πρώτου – ΕΜΠ για την κίνηση στους δρόμους: Γιατί αυξήθηκε και πώς θα λυθεί (video)

Διάγνωση του προβλήματος, συγκριτικά στοιχεία αλλά και προσέγγιση θεραπείας του ζητήματος της μεγάλης κίνησης στους δρόμους, που παρατηρείται αυτή την περίοδο, επιχειρεί να καταγράψει η έρευνα του Πρώτου Προγράμματος από κοινού με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Η έρευνα «φωτίζει» μεταξύ άλλων, αφενός ότι οι μετακινήσεις για εργασία πλησιάζουν τα επίπεδα προ covid εποχής, καθώς και ότι οι μετακινήσεις προς πάρκα και πλατείες αυξήθηκαν κατά 47%.

Το αφιέρωμα «Οδύσσεια στους δρόμους- επιστροφή στην κανονικότητα μετά το πέρας της Πανδημίας» ξεκινά από τη Δευτέρα 11/10 έως και την Τετάρτη 13/10, στην εκπομπή GPS με τον Θάνο Σιαφάκα από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Για την έρευνα του Πρώτου Προγράμματος και του ΕΜΠ μίλησε στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ο Θάνος Σιαφάκας.

Στο μεταξύ, επιστρέφει και το μέτρο του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, από τις 25 Οκτωβρίου.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Έρευνα Πρώτου – ΕΜΠ για την κίνηση στους δρόμους: Γιατί αυξήθηκε και πώς θα λυθεί (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ereyna-protoy-emp-gia-tin-kinisi-stoys-dromoys-giati-ayxithike-kai-pos-tha-lythei-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρευνα Πρώτου – ΕΜΠ για την κίνηση στους δρόμους: Γιατί αυξήθηκε και πώς θα λυθεί (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">