ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλαμάτα: Στο 100% η πληρότητα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου – Ανησυχία από τα 3 κρούσματα της μετάλλαξης “Ο” στη Σπάρτη


Ένας ακόμα θάνατος από κορονοϊό , o 18ος μέσα στο Δεκέμβριο καταγράφηκε χθες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα 90 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Επίσης, σε πληρότητα 100% επανήλθε η ΜΕΘ covid καθώς διασωληνώθηκαν το τελευταίο 24ωρο ένας 60χρονος άνδρας και μια 71χρονη γυναίκα, και έτσι οι διασωληνωμένοι ασθενείς στο νοσοκομείο έφθασαν τους 6.

Στην κλινική Covid παραμένουν για νοσηλεία 54 ασθενείς καθώς χθες δόθηκαν 11 εξιτήρια, έγιναν 8 νέες εισαγωγές ενώ έγινε και μεταφορά ενός 46χρονου ασθενής απ’ τη ΜΕΘ στην κλινική, ο οποίος αποσωληνώθηκε επιτυχώς πριν λίγες μέρες.

Την ίδια στιγμή έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός, ότι στη γειτονική Σπάρτη επιβεβαιώθηκαν 3 κρούσματα της νέας μετάλλαξης “Όμικρον” τα οποία να σημειωθεί πως δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά και ούτε είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τέλος, στην χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ επιβεβαιώθηκαν 55 νέες μολύνσεις στη Μεσσηνία/

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3p33pkj
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλαμάτα: Στο 100% η πληρότητα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου – Ανησυχία από τα 3 κρούσματα της μετάλλαξης “Ο” στη Σπάρτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">