ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος


Υπό κράτηση βρίσκεται o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αύριο, Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο θα κάνει η αστυνομία προκειμένου να ψάξει τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του παρουσιαστή, την ώρα που οδηγείται στα κρατητήρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και τρίτη καταγγελία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «πρόλαβε» να παραδοθεί στις αρχές, καθώς είχε δοθεί εντολή για σύλληψη μετά ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών. Η κοπέλα διαπίστωσε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.  

Η σύλληψή του έγινε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανάρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες η αστυνομία θα ψάξει το πλήθος των αναρτήσεων που έχει κάνει. Πέρα από τα revenge porn ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έχει κάνει αναρτήσεις σε τέσσερα ιστολόγια διάφορα βίντεο. Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 48ωρο τον παρακολουθούσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να μην διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα εμφανιστεί και τρίτη γυναίκα που έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε πορνογραφικά site. Οι αρχές ερευνούν τα βίντεο που είχε αναρτήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με σκοπό να εντοπιστούν οι γυναίκες που φαίνονται και να ερωτηθούν αν η δημοσιοποίηση έγινε με τη συναίνεσή τους.


Στο μεταξύ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Την Πέμπτη ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγείλει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα που έχει κάνει τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε πως είχε γίνει μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή και γι’ αυτό το λόγο ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του. 

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από το GRtimes. 

# Τι δηλώνει το γαλάζιο μπουφάν;  Ακόμα και σε αυτό υπάρχει σκοπιμότητα από την πλευρά του εν λόγω !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">