ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολλά τα λεφτά Άρη ! ( Τα ''αποτελεσματικά'' εμβόλια )


Τα κράτη ιδιωτικές εταιρίες , και ειδικότερα η εταιρία ''Νέα Δημοκρατία και σία'' η οποία υποτίθεται ότι ασκεί την διακυβέρνηση της χώρας , ( ενώ είναι γνωστό ότι σήμερα ολόκληρο τον πλανήτη τον κυβερνούν μια χούφτα Σιωνιστές Μασόνοι , η αλλιώς η οικονομική ελίτ - ολιγαρχία , '' νέα τάξη '' ), προωθούν διακαώς την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα δεν χωρούν, ούτε η απόλυτη αλήθεια, ούτε τα πλήρη αντικειμενικά στοιχεία, και πολύ περισσότερο δεν έχουν λόγο υπάρξεως οι παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων

Οι πολλαπλές μεταλλάξεις (37 με τις 15 στην περιοχή ακίδα του ιού) του στελέχους στην περιοχή spike του ιού δημιουργούν ανησυχία για το εάν τα υπάρχοντα εμβόλια παρέχουν αποτελεσματική ανοσία έναντι του Όμικρον.

Τα ''αποτελεσματικά'' εμβόλια

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το νέο στέλεχος είναι ανθεκτικό στην εξουδετέρωση από ορό ατόμων που είχαν νοσήσει, όσο και από ορό ατόμων που είχαν εμβολιαστεί με κάποιο από τα εγκεκριμένα εμβόλια. 

Ακόμα και ο ορός από άτομα που είχαν λάβει δόσεις ενίσχυσης είχε μειωμένη εξουδετερωτική ικανότητα έναντι του στελέχους όμικρον. Όσον αφορά τα μονοκλωνικά αντισώματα η αποτελεσματικότητα τους έναντι του νέου στελέχους είναι μειωμένη, ακόμα και εκείνων που έχουν εγκριθεί και χορηγούνται ήδη.

7.000 υγειονομικοί σε αναστολή 

Αυτή την περίοδο το Σύστημα αντί να αθροίζει δυνάμεις αποδυναμώνεται εκ των έσω. Έχουν εκδοθεί πάνω από 7.000 αναστολές εργασίας από Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες. Επίσης έχουμε περί τις 1.000 παραιτήσεις για συνταξιοδότηση. Αναμένεται να εκδοθούν εκατοντάδες ακόμη αναστολές εργασίας μετά από απορρίψεις αιτημάτων εξαίρεσης του εμβολιασμού στις αρμόδιες Επιτροπές ή μετά από την επιστροφή όσων λείπουν με νόμιμη άδεια (αναρρωτικές κ.α.) ή μετά το πέρας του εξαμήνου νόσησης. 

Χάνεται εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς να αντικαθίσταται 

Η αντικατάσταση του προσωπικού που τέθηκε σε αναστολή δεν επιτυγχάνεται με τρίμηνες προσλήψεις την ώρα του εξαντλήθηκαν οι εν ισχύ επικουρικοί πίνακες που προβλέπουν την πρόσληψη προσωπικού για δύο χρόνια. Τα Νοσοκομεία με τα επιχειρησιακά σχέδια μετατρέπονται σε ειδικά Νοσοκομεία αντιμετώπισης του κορωνοϊού με κίνδυνο για τους ασθενείς άλλων παθήσεων.

Η πανδημία δεν άλλαξε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για επενδύσεις στη Δημόσια Υγεία. Εκμεταλλεύονται τις αναστολές καθηκόντων για να υλοποιήσουν τα σχέδιά ιδιωτικοποίησης, καταργήσεων – συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων, ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών, επιστροφής των εργολάβων, ενοικίασης υπαλλήλων, ελαστικοποίησης εργασιακών σχέσεων.

Η ενόχληση Τσίπρα για το «δολοφόνοι» στους βουλευτές της ΝΔ !

Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήγειρε ενστάσεις ή έστω ερωτήματα για τη αποπομπή του κ. Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μελέτη Τσιόρδα 

Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη κ. Τσιόδρας για την πανδημία έχει προειδοποιήσει ήδη από το Μάιο του 2021 πως η θνητότητα εκτός ΜΕΘ είναι 87,5% υψηλότερη αλλά ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στη Βουλή πως είναι το ίδιο με το να είσαι εντός ΜΕΘ. 

Αδιάφορο ότι το 38,5% των θανάτων ως το Μάιο, δηλαδή 1.535 άνθρωποι θα μπορούσαν ακόμα να ζουν σύμφωνα με τη μελέτη, εάν υπήρχε ενίσχυση του ΕΣΥ και νοσηλεία των ασθενών σε κανονικές ΜΕΘ. Αδιάφορο ότι ως το Μάιο ακόμα 6.588 ασθενείς πέθαναν είτε σπίτι τους είτε σε απλά κρεβάτια.

Κυβέρνηση - αντιπολίτευση συμπλέουν στην ''αποτελεσμάτικότητα'' των εμβολίων , κατά του Κουρουμπλή , και κρατούν σιγή ιχθύος για τους 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή 

Ο χρόνος κατά τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να θέσει σε αναστολή 7.000 χιλιάδες υγιονομικούς υπαλλήλους, σε συνάρτηση με την μελέτη Τσίορδα για την θνητότητα εκτός ΜΕΘ, καθιστούν αυταπόδεικτο ότι ''οι πολιτικές της κυβέρνησης δολοφονεί πολίτες'' όπως ανέφερε ο ανεξάρτητος σήμερα βουλευτής Κουρουμπλής.Το θέμα είναι πως το θέτει κάποιος , η ποιο είναι το αποτέλεσμα ;

Πολλά τα λεφτά Άρη !


# Τα ποσά που έχουν κερδίσει οι φαρμακοβιομήχανοι τα τελευταία δυο χρόνια κορωναϊού είναι πρωτοφανή για τα χρονικά της βιομηχανίας φαρμάκων.

# Αναφορικά με ένα ζήτημα αυτούσια ΙΑΤΡΙΚΗΣ το οποίο πλέον παγκόσμια έχει καταστεί ζήτημα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ουδέν σχόλιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολλά τα λεφτά Άρη ! ( Τα ''αποτελεσματικά'' εμβόλια ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">