ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας από κορωναϊο


Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του. 

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της Covid-19 εμφανίζοντας εικόνα πνευμονίας και την Τετάρτη ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγούν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση. 

 Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Σωτηρία» για τον Γιώργο Τράγκα 

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid-19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διακομίσθηκε σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για πρώτη φορά είμαστε σε τεράστιο δίλημμα διότι ο κορωναϊος διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο παγκόσμιο καθώς και στο εθνικό μας γίγνεσθαι. Πεθαίνουν οι ανεμβολίαστοι, όμως παράλληλα πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι από τις παρενέργειες των εμβολίων ! , άρα το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

Σε απλά νεοελληνικά είναι ''μην σου κάτσει''. Αν είναι ''γραμμένο'' στο πεπρωμένο σου είτε κάνεις εμβόλιο , είτε δεν κάνεις , η κατάληξη θα είναι η ίδια.

Η ζωή του κάθε ενός κορώνα - γράμματα 

Ειδικότερα, έχοντας τα επίσημα στοιχεία θανάτων από Covid-19 , καθώς επίσης, των θανάτων και παρενεργειών σε χιλιάδες ανθρώπους έπειτα του εμβολιασμού , κάνοντας το εμβόλιο αν έχεις επικείμενα νοσήματα παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα  , ενώ στον αντίποδα ισχύει το αντίστοιχο και αν δεν κάνεις το εμβόλιο !

Εσείς επιλέγετε ποιο είναι το ορθότερο για το άτομο, και τη ζωή σας, και σε καμία περίπτωση οι κυβερνήσεις, όμως το σημαντικότερο κεφάλαιο είναι η πρόληψη.

Όσοι κινούνται ''χαλαρά'' τους παίρνει ο ''χάρος'' !

Στη δική μας χώρα μεγάλο φάσμα της κοινωνίας έχει πάρει ''αψήφιστα'' και ''χαλαρά'' τον κορωναϊο και το βλέπουμε καθημερινά σε χιλιάδες περιπτώσεις, στις οποίες δεν φορούν μάσκες, είτε δεν τις φορούν σωστά, τα μέτρα προστασίας είναι ελλιπή , και ο συνωστισμός είναι δεδομένος σχεδόν οπουδήποτε.( Κυρίως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις )

Ακόμα και τα άτομα τα οποία επιδεικνύουν σύνεση στην πρόληψη πέφτουν στην παγίδα των υπολοίπων. Χαρακτηριστικά, ακόμα και οι courier που θα σου φέρουν ένα πακέτο δεν φορούν μάσκα η γάντια ! Στα ΜΜΜ υφίσταται συνωστισμός , καθώς επίσης , πολλά άτομα δεν φορούν μάσκα . 

Τι κάνει η πολιτεία ?

Τα μέτρα της πολιτείας έχουν χαλαρώσει, οι έλεγχοι που γινόντουσαν τους πρώτους μήνες covid πλέον δεν γίνονται ,  ακόμα και οι αστυνομικοί σε πλειάδα περιπτώσεων δεν φορούν μάσκες !




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας από κορωναϊο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">