ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν υπήρξε κανένας προσχεδιασμός κατά τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι δήλωσε ο συνήγορος του Mπ. Αναγνωστόπουλου (video)


Για τις εξελίξεις μετά τη δίωξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, μίλησε στην ΕΡΤ ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Ήταν αναμενόμενο. Οι Δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών υιοθέτησαν πλήρως την εισαγγελική πρόταση. Ο εντολέας μου παραπέμπεται σε δίκη», δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δράστης της Καρολάιν Κράους θα ισχυριστεί ότι δεν υπήρξε κανένας προσχεδιασμός κατά τη δολοφονία της συζύγου του».

Το κατηγορητήριο σε βάρος του περιλαμβάνει δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου και δύο πλημμελήματα για ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, ο ίδιος δήλωσε άγνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οποιοσδήποτε έχει στοιχεία ας τα προσκομίσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα και να αξιολογηθούν. Χωρίς νέα στοιχεία, τα οποία δεν γνωρίζω ως συνήγορος υπεράσπισης, δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Δείτε επίσης:

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3oZ8fPu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν υπήρξε κανένας προσχεδιασμός κατά τη δολοφονία της Καρολάιν – Τι δήλωσε ο συνήγορος του Mπ. Αναγνωστόπουλου (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">