ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΙΝΑΛ: Στη συνεδρίαση της Κ.Ο ανοίγει τα χαρτιά του ο Ν. Ανδρουλάκης- Ποιοι ακούγονται για τη νέα ηγετική ομάδα (video)



Ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκαλεί στις 16:00 σήμερα Τρίτη, την Κοινοβουλευτική  Ομάδα, θα κάνει την πρώτη του ομιλία και ουσιαστικά θα δώσει τα πρώτα μηνύματα στους βουλευτές  και  θα ανακοινώσει ποιος θα τον εκπροσωπεί στην Βουλή. 

Σήμερα και η εκλογή του Πρόεδρου και του Γραμματέα της Κ.Ο ενώ θα οριστούν και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι. Επικρατέστεροι είναι […]

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3dMxuyc

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Αυτά διαβάσαμε περιληπτικά στο RSS της ΕΡΤ , όμως εμείς έχουμε να αναφέρουμε: Τι έχεις Γιάννη , τι είχα πάντα ;

Το πείραμα των νέων πολιτικών με ''φρέσκιες ιδέες'' και ολόκληρη τη ζωή μπροστά τους , ( το οποίο παρεμπιπτόντως ο υποφαινόμενος το προέταξε για πρώτη φορά στην νεοελληνική πραγματικότητα  από τον πολλάκις διωκόμενο και κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM την δεκαετία του 90 ), δοκιμάστηκε στην πράξη , τόσο εθνικά , όσο και περιφερειακά , καθώς επίσης , και τοπικά με παταγώδη αποτυχία.

Ειδικότερα, γνωρίζεται όσα ίσχυσαν με Τσίπρα, Δούρου, Παπανικολάου, κ.τ.λ, και ποια είναι η κατάληξη.

Ήμουν ο πρώτος σε εποχές υπέργηρων προέδρων - πρωθυπουργών και δημάρχων που προέταξα συγκεκριμένη επιχειρηματολογία από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ώστε η κοινωνία να επενδύσει στους 40 άρηδες και τις 40 άρες αντί των 80 χρονών πολιτικών , περιφερειαρχών και δημάρχων, όμως και αυτό το πείραμα απέτυχε.

Απέτυχε στην πράξη διότι οι φέρουσες νεοελληνικές παθογένειες σε επίπεδο νοοτροπιών δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε εμάς ότι ένας 80χρονος μπορεί να είναι πιο προοδευτικός σε ιδέες και οράματα σε αντιδιαστολή με έναν 40χρονο , καθώς επίσης, ένας 20 χρονος μπορεί να έχει πιο ''σκουριασμένες'' ιδέες από έναν 70χρονο !!!

Τα πάντα όλα δοκιμάζονται στην πράξη και υπάρχει στη συνέχεια το πόρισμα. Το πείραμα των νέων πολιτικών - περιφερειαρχών - δημάρχων , υφίσταται πολλά χρόνια στην κοινωνία μας, όμως δεν απέδωσε τους αναμενόμενους ''καρπούς''.

Τι καινούργιο μπορεί να προκύψει δεδομένου ότι όλα δοκιμάστηκαν στη πράξη ;Πόσες φορές προτίθεται κάποιος - κάποιοι να βιώσουν την ίδια κατάληξη ;

Όπως γνωρίζεται πίσω από νέους προέδρους - πρωθυπουργούς και δημάρχους υφίσταται ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από τα ίδια ''φθαρμένα και δοκιμασμένα υλικά'', άρα επί της ουσίας οι ενδεχόμενες μεταβολές μπορεί να μην προκύψουν ποτέ !

Έχουν κυλίσει τρεις δεκαετίες από την αίτηση αδειοδότησης την οποία κατέθεσα στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβέρνησης το 1991 , καθώς επίσης , έχουν προκύψει δυο διώξεις - κατασχέσεις το 1999 επί διακυβέρνησης Σημίτη, και το 2005 επί διακυβέρνησης Καραμανλή , και ακόμα και σήμερα το 2021 δεν έχει προκύψει η δικαιώσή μας από όσους αξίωσαν να κυβερνήσουν και να διοικήσουν προτάσσοντας την Δημοκρατία και την ευημερία της κοινωνίας. 

Η πολιτική ασυδοσία, καθώς επίσης, η υπηρέτηση ιδίων σκοπών και μερίδας υποστηρικτών της οικονομικής ελίτ αποτελούν το κύριο σώμα λειτουργίας των αστικών κομμάτων στο τόπο μας. 

Νίκο Ανδρουλάκη, υποστηρικτές του Σημίτη  δεν είστε, ο οποίος αντί να εκπροσωπεί λήστευε την κοινωνία ;

- Το 1999 επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Σημίτη προέκυψε σε βάρος μας κυριολεκτικά ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ. Το ΠΑΣΟΚ είχε μετατραπεί σε ΜΠΑΤΣΟΚ. Γαλαζοπράσινα στελέχη , τοπικά Α/Τ , καθώς και οι φερόμενοι δικαστικοί λειτουργοί λειτουργούσαν κυριολεκτικά ως ληστές προβαίνοντας σε καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις με παράβαση του νομικού πλαισίου.

- Είναι ξεκάθαρο ότι δεν διαπράξαμε καμία ανομία. Καταθέσαμε σύννομα πλήρη φάκελο αδειοδότησης , και ενώ δεν μας παρείχαν άδεια , εν συνεχεία μας λήστεψαν και τις επενδύσεις μας διότι δεν διαθέταμε άδεια, ενώ είναι σαφές ότι ΑΔΕΙΑ λειτουργίας δεν είχαν παρέχει σε κανέναν από εμάς !

- Εσείς που διαμορφώνεται ακόμα και σήμερα όσα διαμορφώνεται , όπως τα διαμορφώνεται , έχετε συνολικά εικόνα τι ισχύει στη χώρα μας. 

- Ακόμα και τα πέντε χρόνια ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη στη πράξη ότι οι βλέψεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ & ''αριστερές τσόντες'', ( συνιστώσες ), ήταν κατά της κοινωνίας και υπέρ των οικονομικών ολιγαρχών. 

- Δεν θεσμοθέτησαν ούτε ένα σχέδιο νόμου το οποίο να καλύπτει τις προσδοκίες της κοινωνίας αναφορικά με τα ερτζιανά, δεν δικαίωσαν τον πολυετή αγώνα πολλών ανθρώπων, και περιορίστηκαν σε θεσμικές καρέκλες με παχυλές αποδοχές, καθώς επίσης, στην αγορά ακινήτων και την κατάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους προσωπικούς τους κωδικούς. 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΙΝΑΛ: Στη συνεδρίαση της Κ.Ο ανοίγει τα χαρτιά του ο Ν. Ανδρουλάκης- Ποιοι ακούγονται για τη νέα ηγετική ομάδα (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">