ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω» – Μαρτυρία στην ΕΡΤ θύματος επίθεσης συμμορίας ανηλίκων (video)


Την τρομακτική εμπειρία που έζησε με έναν ακόμα φίλο του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Α10, γνωστό και ως «λεωφορείο του τρόμου», ενώ πήγαιναν στο σινεμά, περιέγραψε ζωντανά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» και τον ρεπόρτερ Κώστα Στάμου, ένας 18χρονος.

Όπως ανέφερε ο 18χρονος, σε μια στάση επιβιβάστηκαν τέσσερις ανήλικοι Ρομά, οι οποίοι με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Με πλησίασε αρχικά ο ένας και μου έπιασε συζήτηση για τα μαλλιά μου. Μετά με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε “στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω δώσε μου όσα λεφτά έχεις πάνω σου”. Εγώ του έδωσα 10 ευρώ που είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο ήθελε να πάρει και από τον φίλο μου αλλά του είπε ότι δεν είχε τίποτα. Έβγαλαν μαχαίρι στον φίλο μου και του είπαν “πες στον φίλο σου να δώσει το κινητό αλλιώς θα σας σκοτώσουμε και τους δύο τώρα αμέσως”. Τελικά μας πήραν τα κινητά, δυστυχώς , ενώ μας ζήτησαν και τους κωδικούς τους», είπε μεταξύ άλλων ο 18χρονος στην ΕΡΤ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/30SXXHD
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω» – Μαρτυρία στην ΕΡΤ θύματος επίθεσης συμμορίας ανηλίκων (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">