ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στ. Τσικρικά – Πνευμονολόγος: Ας κάνουμε ένα τεστ πριν από το γιορτινό τραπέζι (video)


Με σταθεροποίηση κρουσμάτων να διαπιστώνεται και στο «Σωτηρία», όπου είναι επιμελήτρια Πνευμονολογίας, η Σταματούλα Τσικρικά, εξηγεί ότι το μέτρο του διαγνωστικού τεστ μπορεί να ξαφνιάζει αλλά «ίσως έχει να κάνει με το να συναντηθούμε με περισσότερα άτομα τις γιορτές εκτός στενού συγγενικού περιβάλλοντος». Εξηγώντας στην εκπομπή «Από τις 6» τι σημαίνει ότι ο ιός έχει δυναμική, τόνισε ότι το σκεπτικό «αν θα έχουμε ή όχι lockdown», έχει κουράσει και καλύτερα να μένουμε στο «θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

«Νομίζω ότι όλα είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ας κάνουμε ένα τεστ πριν από το γιορτινό τραπέζι, τόνισε στη συνέχεια, εκφράζοντας τη γνωστή ανησυχία για εκτόξευση «στη ζήτηση υπηρεσιών υγείας αμέσως μετά τις γιορτές».

Κλείνοντας, η κυρία Τσικρικά, που διατελεί και Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων, εύχεται κουράγιο σε όλους και ειδικά στους συναδέλφους της, που όπως κι εκείνη θα δουλεύουν τις γιορτές.

Πηγή:ΕΡΤ -Εκπομπή «Από τις 6»

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3FbR7fb
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στ. Τσικρικά – Πνευμονολόγος: Ας κάνουμε ένα τεστ πριν από το γιορτινό τραπέζι (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">