ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση ανασκεύασε αναφορικά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς άνω των 50 !


Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε εξαγγείλει υποχρεωτικό εμβολιασμό τον Μάρτιο του 2022 , όμως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν πρόκειται να γίνει δεδομένου ότι ''σκοντάφτει'' σε επίπεδο Συνταγματικότητας.

Δεδομένης αυτής της αναθεωρήσεως στην Γερμανία, αναφορικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών , και στην δική μας χώρα , ενώ είχαν υπό σκέψη να εξαγγείλουν νέα μέτρα υποχρεωτικότητας για τους 50 και άνω , προς το παρόν μπαίνει ''φρένο''.

Ο Στέλιος Πέτσας προχθές είχε αναφέρει:Eκτός από το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού, στο τραπέζι βρίσκεται το ζήτημα της πρόσβασης των ανεμβολίαστων ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης, ωστόσο οι ειδικοί είναι εκείνοι που θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν την εισήγησή τους προς την κυβέρνηση.

Στον αντίποδα ο υπουργός υγείας Θ. Πλεύρης εχθές ανέφερε : Δεν εξετάζεται για την ώρα υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 50 ετών.

Παράλληλα όσων αφορά νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων στους εξωτερικούς χώρους εστίασης αναφέρθηκε ότι '' αυτή τη στιγμή το μέτρο δεν φαίνεται να προσφέρει κάτι υγειονομικά.''

‘’Ψαρεύοντας‘’ στο διαδίκτυο είδαμε και παραθέτουμε ότι η πανδημία πλέον έχει λήξει και βρισκόμαστε στην ενδημική της φάση, σύμφωνα με τον  καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια Ιωάννη Ιωαννίδη.


Επιπροσθέτως , διαπιστώσαμε ότι υφίστανται πολλά βίντεο με τις γνωστές ύβρεις κατά του πρωθυπουργού:Παρακάμπτω τα βίντεο.

Γιατρός του NHS στον Βρετανό υπ. Υγείας: «Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να το κάνω»


Σημείωση: Το θέμα είναι ότι επαληθευτήκαμε απόλυτα με το πρόσφατο δημοσίευμά μας το οποίο χαρακτήριζε την υποχρεωτικότητα ανω των 50 βλακώδες μέτρο.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση ανασκεύασε αναφορικά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς άνω των 50 ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">