ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βραβεύτηκαν για την εθελοντική δράση στα πύρινα μέτωπα


Η χρονιά που έφυγε σημαδεύτηκε από μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και από τη βράβευση εθελοντών που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις στα πύρινα μέτωπα. Έτσι στο τέλος του 2021 το Πυροσβεστικό Σώμα βράβευσε τους Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής – Ε.ΔΑΣ.Α. .

Ο ΕΔΑΣΑ σε ανακοίνωσή του για τη δράση του το 2021, αναφέρει ότι: «συνέδραμε στην προσπάθεια προστασίας της Πάρνηθας από τις δασικές πυρκαγιές, με στελέχωση πυροφυλακίων και εποχούμενες περιπολίες.

Ειδικότερα τον Αύγουστο, συμμετείχε με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια καταστολής των δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Αττική, υπερεντατικά, δε, στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή του κινδύνου για τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Η επιβράβευση από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγο Ιωάννη Πετρούτσο, αποτελεί για εμάς μία σημαντική αναγνώριση, την οποία εκτιμούμε ειλικρινά. Δεσμευόμαστε να εντείνουμε την προσπάθειά μας για την προστασία του δασικού μας πλούτου από τις πυρκαγιές».

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3HpTLPa
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βραβεύτηκαν για την εθελοντική δράση στα πύρινα μέτωπα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">