ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι διωκόμενοι του παρόντος που έβγαζαν τον σκασμό επί δεκαετίες !


«Ζούμε μια πρωτοφανή κατάσταση που θα αναδειχθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις επόμενες ημέρες», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό , με αφορμή τη δίωξή του για την υπόθεση Novartis, όμως επί δεκαετίες έβγαζε τον σκασμό, όπως και το σύνολο των εκδοτών - δημοσιογράφων για τις δικές μας διώξεις

Προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε τον Βαξεβάνη , ούτε την Γιάννα Παπαδάκου, όμως καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για πολιτικές διώξεις , τις οποίες τις δέχτηκα προσωπικά επανειλημμένα, από την δεκαετία του 70 μέχρι και την δεκαετία του 2000, και ειδικότερα έχοντας ολόκληρο τον μηχανισμό και τις κλίκες των εκδοτών - δημοσιογράφων στον ρόλο της καθολικής αποσιώπησης.

Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το γεγονός δίωξης των εν λόγω προσώπων , όμως καταδικάζω απερίφραστα την δίωξη κατά της δημοσιογραφίας, διότι η διώξεις  Βαξεβάνη - Παπαδάκου στρέφονται κατά της δημοσιογραφίας.

Οι πολιτικές διώξεις δεκαετιών αποτελούν σήμα κατατεθέν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ , και ετεροχρονισμένα φέρουν και την σφραγίδα των φερόμενων ''αριστερών''

Το αδιάψευστο και αυταπόδεικτο γεγονός , έπειτα από δεκαετίες πολιτικών διώξεων σε βάρος μου απο τα αστικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , και εν γένει του συνολικού μηχανισμού τον οποίο είχαν εδραιώσει στο τόπο μας , σειρά υπονομευτικών τακτικών και μεθοδεύσεων από την πλευρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της σημερινής ΛΑΕ , καταμαρτυρά ότι οι τακτικές διώξεων και κατάλυσης της δημοκρατίας φέρουν την σφραγίδα όλων των τάσεων και πολιτικών χώρων του τόπου μας.

Ειδικότερα:Οι κατάπτυστες ενέργειες συγκεκριμένων ατόμων τα οποία εμφανίζονται με προσωπεία αριστερών στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ , οι οποίοι από κοινού έπειτα από αρκετά χρόνια ανιδιοτέλειας και αγώνων μας , είχαν μοναδική τους αξίωση την εξαίρεσή μας από τις εκλογές , για εμάς προσωπικά αποτελεί την κορυφαία δίωξη όλων των εποχών και κυβερνήσεων , και την χαρακτηρίζω καθολικά φασιστική ενέργεια πλήρους κατάλυσης της δημοκρατίας.

Όπως θυμάστε ορισμένοι/ες από τους αναγνώστες μας, ο υποφαινόμενος έπειτα από δεκαετίες διώξεων, και παράλληλα κατασχέσεων, ενώ δεν άνηκε σε κανένα πολιτικό χώρο - κόμμα κλήθηκε να συμμετάσχει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την περίοδο που ενεπλάκει με την πολιτική η ''αφεντιά'' μου ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 3% το οποίο κανείς δεν πίστευε ότι θα βρεθεί στην εξουσία και τηv διακυβέρνηση της χώρας.

Έπειτα από διεξοδικές συζητήσεις, τόσο με τοπικά στελέχη, καθώς και σε επίπεδο κοινωνίας, προσωπικά εισέπραττα απαισιοδοξία αναφορικά με την κτήση της εξουσίας.

Βέβαια ως ''παλιά καραβάνα'' προσωπικά γνώριζα ότι τις κυβερνήσεις εκείνης της περιόδου θα τις ανατρέψουν οι ίδιοι της οι υποστηρικτές - ψηφοφόροι , και αυτό ήταν καθαρά θέμα χρόνου.

Οι περισσότερο οφελημένοι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είμαι πεπεισμένος ότι ούτε στον ύπνο τους δεν έβλεπαν όσα ίσχυσαν στις εκλογές του 2014. Μέχρι και την τελευταία στιγμή σχεδόν κανείς τους δεν πίστευε ότι θα κερδίσουν τις εκλογές.

Για την συντομία του χρόνου, δεν θα σας κουράσω περισσότερο, διότι οι κυβερνήσεις πέφτουν από τον λαό - την κοινωνία - και είναι ξεκάθαρο ότι την κοινωνία την εξαπάτησαν και η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ, και ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΛΑΕ.

Δεν γνωρίζω πως αντιλαμβάνεται την δημοσιογραφία ο Βαξεβάνης και κάθε « Βαξεβάνης » όμως πρωτοφανής δεν είναι η κατάσταση

Η κατάσταση υφίσταται επί δεκαετίες αποσιώπησης απ΄ όλους σε τούτη τη χώρα , και ειδικότερα καθολικής αποσιώπησης πριν την εδραίωση του διαδικτύου στη χώρα μας, έχοντας ένα * κρατικό μαγαζί πλήρως ελεγχόμενο έπειτα από την χούντα των Συνταγματαρχών από την φυσική τους συνέχεια , καθώς και μια χούφτα * εργολάβους - εφοπλιστές με τα ''τσιράκια'' τους.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Το κρατικό μαγαζί είναι η ΕΡΤ , και οι εργολάβοι - εφοπλιστές είναι γνωστοί σε όλους.

Σημείωση: Τις δεκαετίες 80 καθώς και 90 επιχείρησα να ενημερώσω την κοινωνία έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μου δια μέσω της ΕΡΤ καθώς και των Αθηναϊκών εφημερίδων. Όπως μου ανέφεραν επανειλημμένα σειρά γνωστών δημοσιογράφων - εργαζόμενοι σε εφημερίδες - μπορούμε να γράψουμε για οτιδήποτε πλήν των διώξεων στην Ραδιοφωνία ! 

- Έπειτα από σειρά διώξεων να υφίσταται στο τόπο μας και η κόντρα ''δίωξη αποσιώπησης'' από τη πλευρά των media ! Αν προσθέσει κάποιος και την ''δίωξη εξαίρεσής'' μας από τις εκλογές, ώστε να συμμετάσχουν αποκλειστικά οι ίδιοι, η δίωξη, της διώξεως, την δίωξη, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΩΞΗ από φερόμενους δημοκράτες οι οποίοι συνολικά βρίσκονται στο ίδιο γρανάζι με τους χουντικούς ! 

- Ποια είναι η πρωτοφανής κατάσταση Βαξεβάνη ; Η χούντα δεν τελείωσε το 73. Η συνέχεια της χούντας έχει κοινωνικοπολιτικό πρόσημο από ολόκληρο το φάσμα του κοινοβουλευτικού και εξωκοινοβουλευτικού τόξου. 

- Ως εκδότης και δημοσιογράφος έγραψες όσα ακραία και αντιδημοκρατικά έπρατταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές ΟΜ, η ''λιβάνιζες'' τον ΣΥΡΙΖΑ ; Υπάρχει αριστερά και αριστεροί οι οποίοι ασκούν διώξεις ;Η εξαίρεσή μας από τις εκλογές από φερόμενους αριστερούς οι οποίοι επεδίωκαν όλες τις καρέκλες αποκλειστικά για την πάρτη τους δεν ήταν πολιτική πράξη δίωξης ; Που διαφέρουν οι Συριζαίοι και της ΛΑΕ από την Χούντα, την ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ ;

* Αυτές οι διώξεις σε βάρος μου, οι οποίες απέφεραν την φίμωση της ''τοπικής ελευθεροτυπίας'', καθώς επίσης, και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, δεν ήταν πολιτικές ; 

* Όταν από τις μεταδόσεις μου αξίωνα δημόσια η κοινωνία να * ανατρέψει τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι ενέργειές μου δεν χαρακτηρίζονται πολιτικές ;

Ασφαλώς η ''ανατροπή'' άργησε λίγο - ήρθε μετά από δεκαετίες - μαζί με την προβοκάτσια κατά της κοινωνίας ! Άλλωστε είναι ο βασικός λόγος που η ''ανατροπή'' δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια .

* Ήταν πολιτικοί οι υπονομευτές μας που ενεπλάκησαν για τις καρέκλες , τα αξιώματα, και τις αποδοχές , και επί πέντε χρόνια δεν ρύθμισαν ορθά το τοπίο της Ραδιοτηλεοράσεως ; Είναι ξεκάθαρο και σαφές γιατί υπονόμευσαν τον υποφαινόμενο , καθώς επίσης , ποιους υπηρετούν και εξυπηρετούν. 

- Αν θεωρούν ότι υπονομεύοντας την κοινωνία και τους κοινωνικούς αγώνες μπορούν να υπηρετήσουν από την πολιτική που βρίσκονται την κοινωνία προφανώς είναι ηλίθιοι. Δεδομένου ότι δεν είναι ηλίθιοι είναι αυταπόδεικτο τι υπηρετούν.

* της επόμενες ημέρες Βαξεβάνη ? Με ήτα ; Το διόρθωσα. Εσύ ; ( Να κάνουν ορθογραφικά κ.α λάθη από την πλευρά της κοινωνίας μπορεί να γίνει αποδεκτό. Λάθη από τη πλευρά εκδοτών εφημερίδων δεν πρέπει να γίνονται. )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι διωκόμενοι του παρόντος που έβγαζαν τον σκασμό επί δεκαετίες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">