ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μισό μέτρο το χιόνι στην Γλυφάδα


Εμείς ποτέ δεν θα λέγαμε ότι ''είδαμε άσπρη μέρα'' στην Γλυφάδα διότι η κακοκαιρία έχει δρομολογήσει μια σειρά από προβλήματα σε πληθώρα συμπολιτών μας.

Γλυφάδα web 2022

Τουλάχιστον εμείς είδαμε αυτοκίνητα τα οποία έχουν μείνει στην μέση του δρόμου, καθώς επίσης, αρκετοί συμπολίτες μας με οχήματα λόγω ακαταλληλότητας είχαν εγκλωβιστεί και χρειάστηκε η βοήθεια των περαστικών ώστε να ξεκολλήσουν από το χιόνι.

Στις οδούς της Τερψιθέας ( Άνω Γλυφάδα ), καθώς και του Ελληνικού ( στο ύψος της Ιασωνίδου ) δεν κινείται σχεδόν κανένα όχημα. Όσοι ξεγελάστηκαν και επιχείρησαν να θέσουν το όχημά τους σε κυκλοφορία χωρίς αλυσίδες αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα. 

Το μισό μέτρο, προς το παρόν, μπορεί να είναι υπερβολή, όμως σε ορισμένα σημεία ψηλά στον Υμηττό είναι περίπου μισό μέτρο. Για πρώτη φορά εμείς βλέπουμε τα τελευταία 50 χρόνια τέτοια ποσότητα χιονιού στην Γλυφάδα και εν γένει στην ευρύτερη περιοχή μας. Είδες η κλιματική αλλαγή ;

Νωρίτερα που επισκεφτήκαμε την πλατεία Καραϊσκάκη είδαμε έντονη κινητικότητα από νεαρά κυρίως άτομα τα οποία βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να τραβήξουν φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες, διότι οι υπόλοιποι εστιάζουν στις ταμπέλες του Δήμου Γλυφάδας και τις παραλίες, ενώ εμείς εστιάζουμε στην γειτονιά:







Σημείωση: Ασφαλώς ''άσπρη μέρα'' είδαν όσοι έτυχαν επί μια πενταετία τις παράνομες συμβάσεις από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο με τις παχυλές αποδοχές. Οι εν λόγω ''με ξένα κόλυβα κάνουν κηδεία''. Είναι σαφές ότι με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών ''μοστράρονται'' παρουσιάζονται ως τοπικοί ''δημοσιογράφοι'' και ''εκδότες'' και πληρώνουν ώστε να τους εμφανίζει σε ψηλές θέσεις η google, ενώ στον αντίποδα η φάρα των ''γαλάζιων'' τους κάνει και πλάτες.

* Επίσης, εμείς δεν περιμέναμε τους ''αστέρες'' προβεβλημένους μετεωρολόγους ώστε να γνωρίζουμε ότι θα χιονίσει στην πόλη μας. Άλλωστε γι' αυτό τον λόγο έχουμε το script με το χιονάκι αρκετό διάστημα στην σελίδα μας.

* Όταν επισκεφτήκαμε την πλατεία είχαμε ξεχάσει την κάμερα και το κινητό. Άλλωστε πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά, δεν πήγαμε για φωτογραφίες !


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μισό μέτρο το χιόνι στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">