ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βλακώδες μέτρο επεξεργάζεται η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλη ηλικιακή ομάδα



Βλακώδες μέτρο επεξεργάζεται η κυβέρνηση - 
ουδέν καλόν αμιγές κακού - Παραφράζοντας την γνωστή ρήση τα συμπεράσματα θεωρούμε ότι είναι σαφή. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Όταν πρόκειται για μέτρο που προανήγγειλε ο Πέτσας είναι ξεκάθαρο ότι υποκρύπτει περίεργες σκοπιμότητες. ( Βλέπε σε ποιους διατέθηκαν τα 80 εκατομμύρια ευρώ για το ''μένουμε σπίτι'' )

Είναι σαφές με δεδομένα - στοιχεία - τα οποία διαθέτουμε, ότι η νόσηση από κοροναϊό δεν έχει ηλιακό πρόσημο. 

Γνωρίζουμε δεκάδες άτομα 25 - 45 τα οποία νοσούν αυτή τη περίοδο, και στον αντίποδα εκατοντάδες άνω των 50 οι οποίοι/ες δεν έχουν νοσήσει.

Αποτελεί πλέον αυταπόδεικτο ότι η κυβέρνηση, και οι πέριξ αυτής, έχουν ''σκυλιάσει'' μανιωδώς ώστε τα πειραματικά εμβόλια να γίνουν σε όλους. 

Τι απέδωσε ο μαζικός και υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ; Απολύτως τίποτα, πλήν εκατοντάδων χιλιάδων άνω των 60 που έκαναν το πειραματικό εμβόλιο ενώ ο ιός και τα κρούσματα - διευρύνονται.

Προστατεύει το πειραματικό εμβόλιο από τον κοροναϊό ; Ασφαλώς δεν προστατεύει διότι μεγάλο φάσμα νοσούντων επί του παρόντος είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί δεν έφεραν επιθυμητό αποτέλεσμα , άρα υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία διακυβεύονται , και όσοι επιτίθονται στους δήθεν ''συνωμοσιολόγους'' είναι τουλάχιστον γελοίοι.

Η πρώτη μαζική εστία διάδoσης του ιού σήμερα είναι τα εμβολιαστικά κέντρα και τα ΜΜΜ , δεδομένου του συνωστισμού που επικρατεί καθημερινά σε αρκετές περιπτώσεις.

Γιατί πολλοί γνωστοί μας αναφέρουν ότι έπειτα του εμβολιασμού τους, πρόσφατα, για τρεις ημέρες είχαν πυρετό και αδιαθεσία ; Μήπως είναι ξεκάθαρο ; 

Πέτσα, ( οι συστημικοί θα έγραφαν κ. υπουργέ), από που αντλείς το δικαίωμα σε άτομα τα οποία δεν έχουν νοσήσει να νοσήσουν, να υποστούν προβλήματα υγείας, η ακόμα και να πεθάνουν, διότι θα τα αναγκάσεις να πάνε σε εστίες μόλυνσης - συνωστισμού που είναι τα εμβολιαστικά κέντρα  και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ;

Θεωρείται ότι θα είστε αμέτοχοι των ευθυνών για όσους θανάτους η προβλήματα υγείας θα προκαλέσετε επί του παρόντος σύμφωνα των πολιτικών που εφαρμόζεται ; 

Αναμονή και είναι ζήτημα χρόνου να υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία πόσοι ''οφελήθηκαν'' και πόσοι στάλθηκαν υποχρεωτικά ως ''πρόβατα επί σφαγή''.

Δεν απεδείχθη περίτρανα ότι τα κυβερνητικά μέτρα προνομιούχων εμβολιασμένων και μη προνομιούχων ανεμβολίαστων αποτελούν μια καθολική αποτυχία δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν και διαδίδουν τον κοροναϊό ;

Σε χιλιάδες περιπτώσεις οι εμβολιασμένοι/ες μεταδίδουν τον ιό, δεδομένου ότι θεωρούσαν ότι προστατεύονται λόγω εμβολιασμού, σε πλήρη αντιδιαστολή των ανεμβολίαστων οι οποίοι/ες είναι πιο προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Εννιά στους δέκα εμβολιασμένους δεν φοράνε μάσκες, είτε φοράνε απλές χειρουργικές η πάνινες μάσκες, ενώ στον αντίποδα πέντε στους δέκα ανεμβολίαστους φοράνε μάσκες ΚΝ95.


Όσοι αποφασίζουν κεκλεισμένων των θυρών , και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε πολίτη, οφείλουν να κάνουν πλήρη ανάληψη των ευθυνών τους , και για όσους θα νοσήσουν και θα πεθάνουν εξ αιτίας των ''πολιτικών'' τους, διότι οι ''πολιτικές'' δεν σώζουν μόνο την ζωή, αφαιρούν και την ζωή.

* Για όσα γράφουμε διαθέτουμε τα αποδεικτικά στοιχεία - πειστήρια - και μαρτυρίες. 

Διαβάστε το δημοσίευμα της ΕΡΤ:

Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και για άλλη ηλικιακή ομάδα

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες το χαμήλωμα των ηλικιακών ορίων στο μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ώστε να συμπεριληφθούν οι πολίτες άνω των 50 ετών προανήγγειλε υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Η απόφαση να μπουν ηλικιακά κριτήρια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου απέδωσε και ενδεχομένως αν χρειαστεί να χαμηλώσουν κι άλλο τα ηλικιακά όρια. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Όχι σε επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά σε ηλικιακές», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ξεκαθαρίζοντας ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα εφαρμοστεί κανονικά μετά τις 16 Ιανουαρίου.

Διεύρυνση των σημείων ελέγχων για τη PCR και rapid test

Παράλληλα, έκανε λόγο για διεύρυνση των σημείων ελέγχων για τη διενέργεια PCR και rapid test παραπέμποντας σε σχετικές ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο διήμερο. «Υπάρχει μια προσπάθεια να διευρυνθούν τα σημεία αυτά είτε μέσω του ΕΟΔΥ είτε με άλλους τρόπους και μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά εκτιμώντας ότι αυτές τις ημέρες θα κορυφωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων λέγοντας ότι «τα 50.000 νομίζω ότι είναι λίγα».

Πρόσθεσε δε ότι η ανάγκη για testing θα πολλαπλασιαστεί τώρα που θα ανοίξουν και τα σχολεία, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση να μην τροποποιηθεί το πρωτόκολλο για το κλείσιμο των τμημάτων, υπογράμμισε ότι «αν το ποσοστό μειωθεί από το 50%+1 στο 30%+1 ή και χαμηλότερα μαθηματικά οδηγεί στο κλείσιμο των σχολείων».

Για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δημοσίου λόγω της διασποράς ανέφερε ότι αναμένει «διαταραχή στην παραγωγική διαδικασία και στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα τις επόμενες δύο εβδομάδες» και ότι το υπουργείο εκπονεί σχέδιο έκτακτης ανάγκης. «Είμαστε ανοιχτοί να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε να μην υπάρχουν σημαντικές διαταραχές ή να τις περιορίσουμε στο μικρότερο δυνατό επίπεδο», είπε.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3F7F3uu


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βλακώδες μέτρο επεξεργάζεται η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλη ηλικιακή ομάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">