ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα φωτοβολταϊκά τα οποία από Γιαπωνέζικα γίνονται Γερμανικά !


Έντυπωση προκαλούν πλειάδα καταχωρήσεων 
φωτοβολταϊκών πάνελ το τελευταία χρονικό διάστημα σε τιμές ευκαιρίας , όμως , οι καταχωρήσεις είναι τουλάχιστον πολύ περίεργες και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά των αγοραστών.

Με βασικό δεδομένο τις πολιτικές αναφορικά με τα φωτοβολταϊκά στις στέγες των 6 kw ήδη έχουν αρχίσει δεκάδες καταχωρήσεις για επώνυμα Γιαπωνέζικα, είτε Γερμανικά πάνελ σε τιμές ευκαιρίας.

Πρόσφατα είδαμε κάποιες καταχωρήσεις σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τις πωλήσεις προϊοντων, όμως κατά περίεργο τρόπο με την ίδια φωτογραφία που πωλούνται πάνελ Γιαπωνέζικα, σε τιμή ευκαιρίας, στη συνέχεια τα Γιαπωνέζικα βαφτίζονται Γερμανικά , όμως διπλασιάζεται η τιμή τους !

Δείτε χαρακτηριστικά δυο καταχωρήσεις και τα συμπεράσματα δικά σας:

Τα πάνελ made in Japan τα οποία πωλούνται στην Λάρισα


Τα πάνελ made in Germany τα οποία πωλούνται στην Αθήνα


Για όσους/ες από εσάς διαθέτετε καλή όραση δεν είναι σαφές ότι πρόκειται για την ίδια φωτογραφία ;

Η φωτογραφία σαφώς είναι η ίδια, όμως στην πρώτη καταχώρηση τα πάνελ είναι Γιαπωνέζικα, ενώ στην δεύτερη γίνονται Γερμανικά ! Παράλληλα , η πρώτη φωτογραφία είναι από καταχώρηση στην Λάρισα, ενώ η δεύτερη από καταχώρηση στην Αθήνα ! Τέλος διπλασιάζεται η τιμή τους στην Αθήνα !

Εφιστούμε την προσοχή σας, όμως οι ιδιοκτήτες του car.gr όφειλαν να είναι περισσότερο προσεκτικοί αναφορικά με τις καταχωρήσεις τις οποίες δέχονται.

Σε επικοινωνία με τον εισαγωγέα των πάνελ μας είπε ότι διατηρεί αποθήκες στην Λάρισα και την Αθήνα , άρα μπορεί να προκείται περί λάθους. Επίσης, μας ανέφερε ότι τα εν λόγω πάνελ πλέον δεν πωλούνται , όμως εμείς είδαμε σημερινή καταχώρηση πώλησης των εν λόγω πάνελ !

ΥΓ:Οι καιροί είναι περιέργοι για όλους , ευελπιστούμε να πρόκειται για λάθος από κεκτημένη ταχύτητα και μην υποκρύπτεται κάτι διαφορετικό. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα φωτοβολταϊκά τα οποία από Γιαπωνέζικα γίνονται Γερμανικά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb