ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι να τα κάνει ο Δήμος Γλυφάδας τα εκχιονιστικά ;

 


Αυτό είναι το υβριδικό εκχιονιστικό απορριμματοφόρο της Νέας Υόρκης το οποίο χρησιμοποιείται και σε άλλες Πολιτείες των Η.Π.Α.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Σήμερα το πρωϊ είχα ανοίξει το VHF και έπεσα πάνω σε μια συνομιλία που συμετείχαν άτομα από την ευρύτερη περιοχή μας στην οποία άκουσα:

Τι να τα κάνει ο Δήμος Γλυφάδας τα εκχιονιστικά ;

Δεδομένης της κλιματικής αλλαγής , (αλήθεια εσείς την έχετε ακούσει ? την γνωρίζετε ? ) , ενδεχομένως μπορεί κάθε χρόνο στο μέλλον να ισχύουν αντίστοιχα φαινόμενα με όσα ισχύουν σήμερα.

Αν ετησίως, η κάθε δυο τρία χρόνια ισχύουν έντονες χιονοπτώσεις χρειάζονται τα εκχιονιστικά τόσο στον Δήμο Γλυφάδας όσο και εν γένει σε όλους τους δήμους που θα ισχύουν οι ακραίες χιονοπτώσεις ;

Από έτερο άτομο άκουσα:Θέλω να πάω στην δουλειά και ο δήμαρχος δεν μας έχει καθαρίσει τους δρόμους πως να βγάλω το όχημα ;

Εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB αναφέρουμε:Σε κάθε δήμο υπάρχουν ιδιώτες με μπουλτόζες οι οποίοι μάλιστα συμμετάσχουν και στα δημοτικά έργα άρα είναι πολύ εύκολο να επιστρατευτούν ώστε να καθαρίσουν συνολικά τις οδούς του δήμου, όμως αυτό δεν γίνετε. Ούτε στο δήμο Γλυφάδας έγινε.

Στον Δήμο Γλυφάδας πέρασε μια ιδιωτική μπουλτόζα η οποία καθάρισε το οδόστρωμα μόνο στις κεντρικές οδούς και τις πλατείες, άρα οι περισσότεροι δεν μπορούν να κινήσουν τα οχήματά τους. 

Τι να τα κάνει ο Δήμος Γλυφάδας τα εκχιονιστικά ;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Ότι τα κάνουν όλες οι προηγμένες χώρες και λαοί του πλανήτη. Θεωρώ ότι ''γλύφετε'' υπέρμετρα την εκάστοτε εξουσία και αρχή αντί να είστε επικριτικοί και επικοδομητικοί για την ευημερία και το μέλλον της κοινωνίας στην οποία και εσείς ανήκετε.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι να τα κάνει ο Δήμος Γλυφάδας τα εκχιονιστικά ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">