ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού – Παλεύουμε για τη νομιμότητα λέει ο δήμαρχος (video)


Επίθεση με μολότοφ έγινε τα ξημερώματα στο δημαρχείου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. Για απόπειρα εμπρησμού του δημαρχείου Θερμαϊκού έκανε λόγο μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Από τις 6» ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

«Πέταξαν μολότοφ στα παράθυρα, αλλά τα τζάμια δεν έσπασαν και η φωτιά δεν μπήκε μέσα οπότε έκαψαν το υπηρεσιακό όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτήριο» είπε.

Σε σχέση με το λόγο είπε πως υπάρχουν υποθέσεις. Η αστυνομία έχει στοιχεία. «Όλα είναι ανοιχτά όλα εξετάζονται. Αν τις αποφάσεις μας κάποιοι δεν μπορούν να τις αντέξουν, εμείς λέμε ότι θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε αποφάσεις με νομιμότητα, παλεύουμε να επιβάλουμε τη νομιμότητα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όποιες συνέπειες» είπε και πρόσθεσε πως κατά το παρελθόν έχει δεχθεί απειλές.

Σημείωσε επίσης ότι μία από τις μολότοφ δεν έχει καεί οπότε η αστυνομία έχει σημαντικό στοιχείο στα χέρια της, ενώ υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό. «Θα φτάσουμε στους ενόχους. Δεν πρέπει η αστυνομία να εστιάσει στους «γνωστούς-αγνώστους» πρέπει να είναι ευρύτερη η έρευνα» τόνισε.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3Kp5PT1
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού – Παλεύουμε για τη νομιμότητα λέει ο δήμαρχος (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">