ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 20χρονος Αλβανός – Κοντά στα ίχνη του 12ου μέλους της συμμορίας


Στην 7η τακτική ανακρίτρια προσέρχεται το πρωί ο 20χρονος Αλβανός, για να απολογηθεί. Πρόκειται για το 11ο μέλος της συμμορίας των χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, όπου ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση με την τραγική κατάληξη, πήρε την Παρασκευή (11/2) προθεσμία.

Ο συνήγορός του Παρασκευάς Σπυράτος, δηλώνει ότι ο εντολέας του, ο οποίος έχει μετανιώσει, και πως είχε περιφερειακό ρόλο στην επίθεση που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη.

Το παζλ της αιματηρής αυτής υπόθεσης αναμένεται να συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο δρεπάνι, που στέρησε τη ζωή του 19χρονου. Από τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να φανεί ποιος κρατούσε το φονικό όπλο.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία είναι κοντά στη σύλληψη και του 12ου μέλους της συμμορίας των χούλιγκαν ενώ οι υπόλοιποι έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές σφράγισαν μέσα σε 5 μέρες 20 “παράνομους συνδέσμους οπαδών”. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είπε πως «δεν πρόκειται να ξανανοίξουν».

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/6VgBGEd
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 20χρονος Αλβανός – Κοντά στα ίχνη του 12ου μέλους της συμμορίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">