ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονία Άλκη: “Τα στόματα έχουν ανοίξει και ακούγονται αλήθειες” – Τι λέει ο συνήγορος του 20χρονου που παραδόθηκε (video)


Για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την παράδοσή του 20χρονου Αλβανικής καταγωγής στις ελληνικές αρχές μίλησε στην ΕΡΤ ο Παρασκευάς Σπυράτος, δικηγόρος υπεράσπισής του, λέγοντας ότι πλέον τα στόματα μεταξύ των δραστών της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχουν ανοίξει και θα λάμψει η αλήθεια.

“Ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα πάρουμε προθεσμία, θα πάρουμε τη δικογραφία και τα επόμενα 24ωρα θα είμαστε σε θέση να καθορίσουμε την υπερασπιστική του θέση”, δήλωσε στην εκπομπή “Από τις Έξι”.

Αναφερόμενος στην παράδοσή του εντολέα του, χθες το βράδυ, έδωσε συγχαρητήρια στους παράγοντες των δύο χωρών, Ελλάδας και Αλβανίας, ώστε να πραγματοποιηθεί η αυτόβουλη βούληση που ήταν να βρεθεί στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε ο συνήγορος του 24χρονου έχει επικοινωνήσει με τους συγγενείς του πελάτη του, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι. “Αυτό που εκφράζει στις επικοινωνίες του (ο δράστης) είναι ότι είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου. Είναι ένα τραγικό συμβάν. Είναι μία τραγική συμμετοχή σε όλο αυτό που συνέβη”.

Πλέον ακούγονται αλήθειες

Σύμφωνα με τον κ. Σπυράτο, “μέσα από τις απολογίες θα έχετε μία ακριβή εικόνα των γεγονότων. Κανείς, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε, δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Τα στόματα έχουν ανοίξει και ακούγονται αλήθειες. Aπό τη δική μας την πλευρά θα συντελέσουμε ώστε να αναδειχθεί η απόλυτη αλήθεια για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό. Πρέπει να αναζητηθούν οι λεπτομέρειες στη βούληση, τη συμμετοχή, στο αν υπήρχε ανθρωποκτόνος δράση”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “υπάρχει υπερασπιστικά ένα ενδιαφέρον στη θέση του διότι πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, αν και θα μπορούσε να διαμείνει στη χώρα καταγωγής του και να μην τον βλέπαμε, όπως είπε και ο κ. Κούγιας. Για να έκανε αυτό το βήμα προς την Ελλάδα, είναι μία στάση γενναία, σε σχέση με το φορτίο που πρέπει να κουβαλήσει.”

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα | ΕΡΤ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/xqhI1g4
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονία Άλκη: “Τα στόματα έχουν ανοίξει και ακούγονται αλήθειες” – Τι λέει ο συνήγορος του 20χρονου που παραδόθηκε (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">