ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κορονοϊός: Προς χαλάρωση τα μέτρα – Καρναβάλι και πληρότητα γηπέδων συζητούν οι ειδικοί


Η αποκλιμάκωση στον σκληρό δείκτη των διασωληνωμένων ασθενών με κορονοϊό είναι πλέον εμφανής και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες έχουμε κάτω από 500 διασωληνωμένους. Μειωμένοι ήταν και σήμερα οι θάνατοι.

Η χαλάρωση των μέτρων, που ακόμα ισχύουν για τους εμβολιασμένους πολίτες, θεωρείται βέβαιη και η επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα θα γίνει βήμα βήμα.

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και θα συζητηθεί και το θέμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων όπως και το θέμα της πληρότητας των γηπέδων.

Ο υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» τόνισε πως αυτή είναι η βασική συζήτηση και με τους άλλους Ευρωπαίους υπουργούς, ότι σταδιακά επιστρέφουμε στην κανονικότητα τη στιγμή μάλιστα που η μετάλλαξη Όμικρον είναι μεν επικίνδυνη, αλλά δεν έχει τη νοσηρότητα της μετάλλαξης Δέλτα.

Ο Θάνος Πλεύρης γνωστοποίησε σήμερα ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ότι τηρεί το πρωτόκολλο απομόνωσης του ΕΟΔΥ και ότι ξεκινά να εργάζεται από το σπίτι του. “Εμβολιαζόμαστε για να νοσήσουμε ήπια“, κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Επιμέλεια: Σμαράγδα Αγορογιάννη

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/67IjBpA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κορονοϊός: Προς χαλάρωση τα μέτρα – Καρναβάλι και πληρότητα γηπέδων συζητούν οι ειδικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">