ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Ελλάδα σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ για επίσημη επίσκεψη


Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα, στις 10:10 ο Πρόεδρος του Ισραήλ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 10:25 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής και στις 10:35 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αμέσως μετά, στις 11:00, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στις 11:50 ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ.

Στη συνέχεια, στις 14:45 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στις 16:30 συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στις 17:30 ο Ισραηλινός Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και στις 20:55 είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/aFoVJgO
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Ελλάδα σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ για επίσημη επίσκεψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">