ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελλάδα:Απίστευτες καταστάσεις με φόντο την ''κανονικότητα''


Όσα ισχύουν σε επίπεδο πολιτικής σηματοδοτούν τη ''νέα εποχή κανονικότητας'' που υποσχέθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η διαγραφή του δημοσιογράφου Κύρτσου, η οποία ασφαλώς ήταν αναμενόμενη, έπειτα και από την διαγραφή του ακραίου δημοσιογράφου Μπογδάνου ο οποίος αποπέμφθηκε από την Κ.Ο της Ν.Δ για το παραληρηματικό σώου αντικομμουνισμού που προκάλεσε την δημόσια καταδίκη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια , κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αδυναμίας συνύπαρξης σε επίπεδο εξουσίας των δημοσιογράφων και των πολιτικών τζακιών , καθώς και των στελεχών του κομματικού σωλήνα.

Αποδεικνύεται περίτρανα στην πράξη ότι στην Ελλάδα του 2022 δεν έχουν θέση στην κομματοκρατία οι δημοσιογράφοι. Είναι φύσην αδύνατο να συνυπάρχουν η αντικειμενικότητα και η αλήθεια με την στυγνή πολιτική γραμμή που χαράσσουν τα κόμματα , και ειδικότερα τα κόμματα εξουσίας.

Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά δήλωσε ο Τσίπρας. 

Δυστυχώς για τον ίδιον, τα κατορθώματά του, που μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν, απασχολούν πλέον την Ευρώπη και τους θεσμούς της» ανέφερε η Κουμουνδούρου, ενώ υποστήριξε ότι ο ευρωβουλευτής διεγράφη επειδή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να γίνουμε όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία, καθώς το ευρωπαϊκό δικαστήριο έχει συνδέσει τις χρηματοδοτήσεις με βάση τα δικαιώματα», που όπως είπε ο κ. Τσίπρας, «δυστυχώς στην Ελλάδα είναι σε τέτοιες λογικές στοχοποίησης». 

Απαντώντας η ΝΔ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει στις τάξεις του τον ευρωβουλευτή Κύρτσο, αφού του αρέσουν τόσο πολύ οι θέσεις του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου. Αναμενόμενο. Την καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη δυσφημίζοντας τη χώρα ακολουθεί ο κ. Κύρτσος, αδιαφορώντας αν με τις θέσεις και τις ενέργειές του δεν τιμά την εμπιστοσύνη, εκείνων που τον εξέλεξαν», σημείωνε η ΝΔ.

Εμείς από το δικό μας κοινωνικό μετερίζι του Γλυφάδα web θεωρούμε ότι την χώρα την εκθέτουν τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση.

Ειδικότερα, όσα ακολουθούνται επί του παρόντος στη χώρα μας αναφορικά με το σκάνδαλο NOVARTIS είναι πρωτοφανή , καθώς επίσης , όσα ακολουθούν η κομματική ΑΥΓΗ , όσο και ο Πολάκης , καθυβρίζοντας δημόσια τον πρωθυπουργό συνάδουν με χουλιγκανική αλητεία.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Ο ρόλος του δημοσιογράφου δεν είναι να ''παραμυθιάζει'' το κοινό του , η συστημική προπαγάνδα είναι αυτούσια ρόλος των χρηματισμένων κλακαδόρων.

ΥΓ:Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει  στις τάξεις του τον ευρωβουλευτή Κύρτσο διότι θα αποβεί μπούμεραγκ κατά του Τσίπρα και εν γένει του κόμματός του.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελλάδα:Απίστευτες καταστάσεις με φόντο την ''κανονικότητα'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">