ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άδωνι Γεωργιάδη μας δουλεύεις ?


Έντονη αντιπαράθεση είχαν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου για την ακρίβεια και την άνοδο των τιμών.

Αφορμή στάθηκαν οι τιμές των οπωροκηπευκτικών, με τις… τιμές των αγγουριών, στις οποίες αναφέρθηκε η δημοσιογράφος, να βρίσκονται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.

«Σταματήστε την κλάψα και τη μιζέρια κυρία μου, βλάπτετε την Ελλάδα» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην Ελένη Καλογεροπούλου, παραθέτοντας στοιχεία από τη σελίδα e-katanalotis σχετικά με τις τιμές.

«Μείον 39% είναι αυτή την εβδομάδα τα αγγούρια» συνέχισε, απαντώντας σε έντονο τόνο. «Η μιζέρια δεν κάνει καλό στην Ελλάδα, η μιζέρια βλάπτει την πατρίδα. Οποιος κάνει όλη μέρα μιζέρια, κάνει κακό στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ο καβγάς της Ελένης Καλογεροπούλου με τον Αδωνι Γεωργιάδη συνεχίστηκε, με τον υπουργό Ανάπτυξης να λέει: «Εσείς εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό, και όχι εγώ που είμαι εκλεγμένος από 70.000 πολίτες; Από πού είστε εσείς εκπρόσωπος του λαού; Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικιά, και τίποτα άλλο».

Επισημάνσεις του Γιάννη Κουρδομένου: Δεδομένων όσων ανέφερε ο υπουργός ''ανάπτυξης'' εμείς από το δικό μας κοινωνικό μετερίζι παραθέτουμε:

Καλούμε τον υπουργό, εκτός από τα παραταξιακά τους κανάλια, να κάνει το κόπο να απαντήσει και στην ίδια την κοινωνία , άμεσα.

1ον) Επειδή έχεις πάρει 70 χιλιάδες ψήφους από φανατικούς δεξιούς , και ειδικότερα από το κεφάλαιο το οποίο στηρίζει το κόμμα της ΝΔ , θεωρείς ότι είσαι εκπρόσωπος 10.000.000 εκατομμυρίων Ελλήνων - Ελληνίδων ;

2ον) Μπορείς να κάνεις ένα κάλεσμα των υποστηρικτών σου ώστε να δούμε ως κοινωνία ποιοι σε έχουν ψηφίσει και ποιοι σε υποστηρίζουν ;

3ον) Δεδομένου ότι δεν προσέβαλες την Καλογεροπούλου , αντιθέτως τεχνηέντως προσέβαλες την δημοσιογραφία , μπορείς να μας αναφέρεις εσύ που θεωρείς ότι είσαι εκπρόσωπος της κοινωνίας , και δεν είναι εκπρόσωποι της οι δημοσιογράφοι , όταν οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια σειρά προβλημάτων, είτε καταγγέλουν μια σειρά από ζητήματα , σε εσένα προσφεύγουν η μήπως στους δημοσιογράφους ;

Δεδομένου ότι ανέφερες τα δισεκατομμύρια να σου πω εγώ ακριβός από ποιούς προέρχονται. 

Τα δισεκατομμύρια που αναφέρεις προέρχονται κυρίως από τα golden boys & girls της Νέας Δημοκρατίας , στους όποιους παρέχετε 8.500 χιλιάδες ευρώ το μήνα, και παράλληλα σχεδόν συνολικά διαθέτουν και οικογενειακές επιχειρήσεις όπως γυμναστήρια, παιδικούς σταθμούς, κ.α., και επιχειρείς να τους παρέχεις και πακέτα επιδοτήσεων ώστε να διευρύνουν τις καταθέσεις τους.

Επίσης, ανάμεσα σε όσους/ες τα τελευταία δυο χρόνια έχουν συμβάλει στα δις καταθέσεων βρίσκονται, εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, φαρμακοβιομήχανοι και φαρμακοποιοί, ιδιοκτήτες αλυσίδων super market , ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών MME , μεγαλοεργολάβοι, κ.α. 

- Εξαιρούνται οι ''εξαίρετοι'' τύπου Τράγκας με πληθώρα offshore οι οποίοι ενώ λαμβάνουν από το κοινωνικό σύνολο , ακόμα και ως δήμαρχοι , έχουν βρεί τον τρόπο να χρησιμοποιούν οικονομικούς παραδείσους ώστε να μην πληρώνουν δεκάρα στην Ελληνική Πολιτεία , ενώ τα χρήματά τους τα τοποθετούν κυρίως σε Ελβετικές κ.α. τράπεζες . ( Μεγάλα Πλυντήρια ! )

Στον αντίποδα περισσότεροι από 2 εκατομμύρια μακροχρόνια άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι, κ.α. κατηγορίες συμπολιτών μας πλήττονται άμεσα από την ακρίβεια ενώ επί μεγάλο χρονικό διάστημα δεν διαθέτετε άμεσες λύσεις εφαρμόσιμων πολιτικών.

Τέλος να έχεις υπόψιν σου , όπως και πλειάδα έτερων της πολιτικής στη χώρα μας, οι οποίοι διέπονται από έπαρση ότι : Οι Δημοσιογράφοι οι οποίοι ασκούν λειτούργημα , και σε καμία περίπτωση τα κομματικά φερέφωνα , είναι επί ίσοις όροις με εσάς εκπρόσωποι της κοινωνίας, δεν ζουν απλά ανάμεσα στην κοινωνία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άδωνι Γεωργιάδη μας δουλεύεις ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">