ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Δήμος Γλυφάδας έρμαιο της παλιάς σχολής και των κομμάτων


Τα τελευταία χρόνια διαχειριστικής αρχής της τοπικής μας κοινωνίας από την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας , και πέραν αυτών και των υπολοίπων κομμάτων, διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο ότι ο 
Δήμος Γλυφάδας γίνετε έρμαιο της παλιάς σχολής.

Ειδικότερα, τα ''κονέ'' πίσω από τη πλάτη των Γλυφαδιωτών είναι πολλά , και συγκεκριμένα δεν περιορίζονται ανάμεσα στα μέλη ενός κόμματος, τα ''κονέ'' έχουν διευρυμένο χαρακτήρα ανάμεσα σε κολλητούς, συνεργάτες, φίλους, γνωστούς, κ.α.

Τα ''αρπακτικά'' της κομματοκρατίας, καθώς και τα ''λαγωνικά'' τους , ( αιρετοί, δημοσιοθάφτες , δημαρχοκόλακες , κ.α ), ενώ εμείς προσωπικά δεν γνωρίζουμε την σημαντική τους προσφορά στην τοπική μας κοινωνία, καθώς και σε οτιδήποτε δέσποζε και υφίσταται σε τοπικό επίπεδο, έχουν βαλθεί συσπειρωμένοι έπειτα από τουλάχιστον μια 20ετία προβληματικής διαχειρίσεως του δήμου Γλυφάδας να μας επαναφέρουν στο παρελθόν , ( στις επόμενες εκλογές ), στο ίδιο ακριβός μοντέλο το οποίο δεν έχει αποδόσει τοπικά επί δεκαετίες.

Απαιτείται να συγκεκριμενοποιήσουμε περισσότερο: Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι ανακοινώθηκαν ''αλλαγές'' στην σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του δήμου Γλυφάδας, όμως αν εξετάσει κάποιος το αποτέλεσμα μόνο αλλαγές δεν έχουν προκύψει.

Ειδικότερα, με βασικό δεδομένο όσα διαπιστώσαμε στην επιτροπή ''ποιότητα ζωής'' , ενώ πάμπολλες φορές έχουμε ρωτήσει δημόσια τους διοικούντες ('' ποιότητα ζωής για ποιούς , για τους συμμετέχοντες στην επιτροπή και τους κολλητούς τους ; '' ) το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για πολλοστή φορά έκαναν τα ''μαγικά'' τους.

Τα νέα εκλεγμένα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι:

Τακτικά  μέλη

1. Ιωάννης Παπάς (παράταξη του Δημάρχου)
2. Δάφνη Χαρίση-Μπίλια (παράταξη του Δημάρχου)
3. Νικόλαος Λεβετσοβίτης (παράταξη του Δημάρχου)
4. Βασιλεία Αργυράκη (παράταξη του Δημάρχου)
5. Χρήστος Μιχαλακάκος (παράταξη του Δημάρχου)
6. Αναστάσιος Ταστάνης (Αντιπολίτευση)

Αναπληρωματικά μέλη

1. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης (παράταξη του Δημάρχου)
2. Μαρία Παπάζογλου (παράταξη του Δημάρχου)
3. Σπυρίδων Δήμου (παράταξη του Δημάρχου)
4. Ελένη Δεναξά (παράταξη του Δημάρχου)
5. Άννα Καυκά (παράταξη του Δημάρχου)

Όπως βλέπετε πιο πάνω την ''ποιότητα ζωής'' θα μας την διασφαλίσουν και θα μας την εξασφαλίσουν οι προαναφερόμενοι, και ακόμα ειδικότερα οι Μιχαλακάκος, Ταστάνης, ο ένας της ΝΔ και ο έτερος του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατοικούν και οι δυο πάνω από την πλατεία Καραϊσκάκη που ακόμα και προχθές ως δήμος δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κακοκαιρία και η οδός Καρχηδόνος καθαρίστηκε από τους δημότες αντί του δήμου !

Επίσης, θα μας παρέχουν ''ποιότητα ζωής'' οι δοκιμασμένοι/ες που περισσότερα από επτά χρόνια βρίσκονται στον Δήμο Γλυφάδας παρέχοντας στήριξη στον ''γαλάζιο'' δήμαρχο ενώ από όσα μετερίζια λειτούργησαν ευνόησαν επιλεκτικά μερίδα δημοτών και θα συνεχίσουν τις ίδιες τακτικές ; 

Δεν μας αναφέρουν οι Σκαμπαρδώνηδες και οι Ταστάνηδες, καθώς και οι Μιχαλακάκοι , οι Γιάχοι , και συνολικά οι έτεροι αιρετοί, τι έχουν παρέχει σε εμάς ; Στον αντίποδα προσεχώς θα παρέχουμε στους συμπολίτες μας συνολικά την λίστα όσων έχουν παρέχει στα Golden boys , σε στελέχη της ΝΔ, υποστηρικτές/ιες , ημετέρους, δημοσιοθάφτες , δημαρχοκόλακες, κ.α.

Τελικά πόσες φορές θα γίνει πλιάτσικο σε βάρος μας ; Αιρετοί είστε οι κλέφτες και πλιατσικολόγοι ; Τουλάχιστον εμείς σας βγάζουμε τις μάσκες 

Αν θυμάστε, διότι είναι πρόσφατο, για πολλοστή φορά πέσαμε θύματα ληστείας το 2019 από τη πλευρά των συντρόφων του Παπανικολάου οι οποίοι κατέβηκαν στις εκλογές με ''δικό τους κόμμα'', όμως άρπαξαν το ''η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα'' το οποίο ήταν δικό μας ραδιοφωνικό σπότ το οποίο μεταδίδαμε τοπικά ραδιοφωνικά και από το web αρκετούς μήνες πριν το αρπάξουν. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, για ευνόητους λόγους, επέλεξα να μην κατέβω στις δημοτικές εκλογές του 2019, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η εν λόγω μεθόδευση έγινε με την συμμετοχή πολλών έτερων και κομμάτων σε τοπικό επίπεδο.

Αναφορικά για τον ρόλο των έτερων της αντιπολίτευσης , επίσης της παλιάς σχολής , Γιάχο κ.τ.λ, μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η προώθηση από την πλευρά τους του Νίκου Παπάζογλου , άρα της Λύσης , άλλου ενός ξενόφερτου κόμματος για την τοπική μας κοινωνία, το οποίο επιχειρεί να ''τρυπώσει'' στον δήμο ώστε να μας φέρει τον αέρα της τηλεοπτικής δημοκρατίας

Άλλωστε έχουν προηγηθεί και άλλα ανάλογα παράγωγα της τηλεοπτικής δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, όπως ο Παπαδόπουλος με το κόμμα Καρατζαφέρη , ο οποίος ενώ διόρισε την κόρη του στον δήμο δήλωσε ότι αν μπορούσε θα διόριζε και το σκύλο του ώστε να λαμβάνουν ακόμα περισσότερα από τα κορόιδα Γλυφαδιώτες ! ( Παρακάμπτουμε την Χ.Α που και αυτή δεσπόζει στον Δήμο Γλυφάδας. Μιλάμε για τοπική δημοκρατία αξιώσεων. )

Είναι γνωστό σε όλους πόσα έχει υποφέρει ο τόπος μας από την ''τηλεοπτική δημοκρατία'' και τους διαπλεκόμενους εργολάβους - εκδότες - εφοπλιστές κ.α. αντί της πραγματικής , και αν χρειάζεται κάτι να αποφύγουμε είναι ακριβός αυτό. Κάθε έναν ο οποίος προβάλλει το άτομό του από το γυαλί για να φορτωθεί στην πλάτη του συνόλου.

Ασφαλώς ο N. Παπάζογλου έχει τον τρόπο του, όπως  τον είχε και με τον δημοσιοθάφτη , δημαρχοκόλακα , που του έκανε παροχές μαύρα και αδήλωτα, ενώ είναι γνωστό τοπικά πόσα χρόνια έβαζε το χέρι στη τσέπη ώστε να συντηρεί τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ως φαρμακοβιομήχανος για την προσφορά του ανταποδώσεις δεν ετύγχανε ? Γιατί εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον κ.Μητσοτάκη από την ΝΔ όταν ξέσπασε το ζήτημα της NOVARTIS ;

Παράλληλα , διαπιστώνουμε και άλλα ''κονέ'' ανάμεσα στην παλιά σχολή η οποία επιχειρεί διακαώς να επανέλθει στο προσκήνιο, όμως συνολικά όλοι αυτοί έχουν δοκιμαστεί στον παρελθόντα χρόνο και η κοινωνία τους γύρισε την πλάτη.

- Το ''κονέ'' Θεοδοσόπουλου - Ταστάνη - Σκαμπαρδώνη, παραχωρώντας την θέση του σε δαύτους , αναφορικά με τις επιτροπές του Δήμου , τον εξιλεώνει για όσα έκανε το 2019 ληστεύοντας από εμάς το ''Γυρίζει σελίδα'' ; Του Ταστάνη ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός καθώς και το web ραδιόφωνο , η μήπως συνολικά ως τοπική κοινωνία έχουμε δει το ελάχιστο από τους Σκαμπαρδώνηδες και τους Ταστάνηδες ; Αν έχετε δει οτιδήποτε εσείς να μας το αναφέρετε. 

- Επίσης, μήπως έχουν στήσει και επι του παρόντος την ίδια μηχανή που είχαν στήσει την περίοδο 2014 - 2015 που έλεγαν οικτρά ψέματα σε πλειάδα συμπολιτών μας στην τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ; Μη ξεχνάτε ότι δαύτοι δοκιμάστηκαν και δεν είναι αρκετά αριστεροί - ριζοσπάστες , και ειδικότερα όταν επί σειρά ετών συμμετείχαν σε όλα τα ΔΣ του δήμου, κάνοντας απαρτίες ώστε να ψηφίζονται και να πιστώνονται εκατομμύρια, εκτός από την ημέρα ψηφοφορίας για τον συμπαραστάτη του δημότη διότι ήμουν υποψήφιος. Έτσι ''ανταπέδωσαν'' την ενεργή υποστήριξη που τους είχα παρέχει επί σειρά ετών ! 

- Και μας αναφέρουν ορισμένοι ότι δεν πρόκειται για κλίκα δεξιών, πασόκων, συριζαίων, κ.α. η οποία κατέλαβε έδρανα με πλιάτσικο στον δήμο Γλυφάδας. Όταν αυτοί δεν κάνουν απολύτως τίποτα για πλειάδα δημοτών, και κάποιος επιχειρεί τουλάχιστον να συμβάλει , διαπιστώσαμε στην πράξη ποιοι είναι όλοι τους - συνολικά, τόσο οι διοικούντες, όσο και οι του ΣΥΡΙΖΑ ,του ΠΑΣΟΚ, κ.τ.λ. 

- Αλήθεια τι κάνει ο Ηλιόπουλος , απολαμβάνει τις αποδοχές του ; Επί ημέρες που είχαν μείνει σειρά συμπολιτών μας περιμετρικά της οδού Μυστρά χωρίς ρεύμα τους συνέδραμε ο ''συμπαραστάτης του δημότη'' Ηλιόπουλος , η μήπως κάποιοι έτεροι από την πλευρά του Δήμου Γλυφάδας ; ( Προσεχώς πλήρες άρθρο ) 

Είναι ξεκάθαρο ότι στην δεδομένη συγκυρία κακοκαιρίας αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΚΑΙ , κ.α. κανάλια θα είχαν ζωντανή σύνδεση από την ΓΛΥΦΑΔΑ 24ώρες το 24ώρο μέχρι να ρίξουν την κυβέρνηση.

- O Δήμος Γλυφάδας διαθέτει όχημα με γεννήτρια ώστε να παρέχει ρεύμα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ; Καλά εκχιονιστικά δεν διαθέτει, οχήματα με γεννήτρια για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος δεν διαθέτει, και διαθέτουμε τους καταλληλότερους διαχειριστές ; Σε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι Ο.Τ.Α δεν πρέπει να διαθέτουν οχήματα με γεννήτριες παραγωγής ρεύματος , όμως πρέπει να διαθέτουν στόλο με λεωφορεία ;

- Ο Φαρμακοποιός ο οποίος και πριν από δεκαετίες είχε καρπωθεί λόγω γνωριμιών στον τομέα πυρασφάλειας - πυρόσβεσης κ.τ.λ, ( πολιτικής προστασίας ), ενώ ο υποφαινόμενος είχε δώσει έμφαση σε αυτά τα ζητήματα, τόσα χρόνια στον δήμο , και αντιδήμαρχος, πως τον συνέβαλε ; Και θέλει να γίνει δήμαρχος ?

- Επιπροσθέτως, να σας θυμίσω ότι αυτοί οι ''προοδευτικοί της αριστεράς'' υπονόμευσαν μέχρις εσχάτων την πρότασή μου κάποια στιγμή ο δήμος Γλυφάδας να αποκτήσει συνοικιακά συμβούλια ώστε να αποφασίζουν οι δημότες για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την γειτονιά τους αντί αιρετών της κομματοκρατίας που ασφαλώς δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν όλο το φάσμα της κοινωνίας.

- Είναι ορθότερο το μοντέλο των ενδιάμεσων οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν εκπροσωπούν κανένα ; Σε ποιά βάση λειτουργίας λειτουργούν οι ενδιάμεσοι ; Πίσω από κλειστές πόρτες , και χωρίς ίχνος διαφάνειας ; Επί μια πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τι προοδευτικό - ριζοσπαστικό, και αμεσοδημοκρατικό προωθήθηκε από την ΟΜ της Γλυφάδας με ''αρχηγούς'' και ''υπαρχηγούς'' τους προαναφερόμενους ; 

ΥΓ: Τα ''άσπρα σεντόνια'' σας μαράνανε , ενώ σύμφωνα με όσα ακολουθείτε σε βάρος των δημοτών έπρεπε να είναι αποκλειστικά μαύρου χρώματος.

Επισήμανση: Δεδομένου ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αναφέρει όσα έχουν ειπωθεί από τον υποφαινόμενο επί επτά συναπτά χρόνια , για τα golden boys της Νέας Δημοκρατίας σας θέτω το ερώτημα: Ποιός ανέδειξε αυτό το θέμα σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ; Ήταν οι Ταστάνης - Σκαμπαρδώνης ; Ασφαλώς δεν ήταν , άρα τι κάνουν αυτά τα άτομα στον δήμο Γλυφάδας ;  ( Προφανώς είναι και οι ίδιοι ''golden boys''

- Γνωρίζεται και γνωρίζουμε ότι τα θέματα που αφορούν τα golden boys σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας αναδείχθηκαν από δύο κατοίκους. Ο ένας εξ' αυτών γράφει στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB. Αναφορικά με τον δεύτερο δεν είμαι βέβαιος τι ακριβός κάνει σήμερα, διότι ότι δεν μένει στο ''χαρτί'' γίνεται ''αέρας''. Στο ''χαρτί'' υπάρχει ένας τίτλος και εύκολα προσβάσιμο περιεχόμενο, τα άλλα τι είναι ?

- Τι ακριβός γίνεται με αυτό το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ ? Άλλα αναφέρουν και πράττουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και άλλα ακολουθούν στις τοπικές κοινωνίες ; Δυο μέτρα και σταθμά ενώ επιδιώκουν ξανά την εξουσία για ποιούς ; Επιδιώκουν την εξουσία ώστε να καρπωθούν περισσότερα οι προαναφερόμενοι με προεδρικές θέσεις - αποδοχές , καθώς και θέσεις σε κρατικές επιτροπές ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Δήμος Γλυφάδας έρμαιο της παλιάς σχολής και των κομμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">