ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έγδυσαν την Lamborghini Huracan του Adnan Yassine και την άφησαν πάνω σε τούβλα !

 
Μια κόκκινη Lamborghini Huracan Spyder έπεσε θύμα ληστών στη Γλυφάδα, οι οποίοι έκλεψαν τις ζάντες, τα λάστιχα, και τα μπροστινά φρένα του ιταλικού supercar. 

«Αυτό που συνέβη στο αυτοκίνητό μου δεν συμβαίνει ούτε στο Ιράκ», αναφέρει ο Λιβανέζος επιχειρηματίας που βρήκε την πολυτελή Lamborghini του χωρίς ζαντολάστιχα, το πρωί στη Γλυφάδα. 

Πήραν από το πολυτελές όχημα τα ελαστικά, τις ζάντες και τα φρένα και την άφησαν πάνω σε τούβλα ! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γλυφάδα. 

Ο Adnan Yassine το θύμα της απίστευτης κλοπής είναι επενδυτής και ιδιοκτήτης του Arabica TV. Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας εδώ και 3 μήνες μένει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις ακινήτων. 

 Όπως ανέφερε « Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για την δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων. Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβαλαν πάνω σε τούβλα για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά. Όλα αυτά στο Lamborghini Ηuracan που είναι το μοντέλο, είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ.
Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω εδώ άκρη». 

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί φίλοι του έχουν πέσει θύματα ληστείας και διάρρηξης. «Πριν λίγους μήνες έκλεψαν το διαμέρισμα και ενός φίλου μου που είναι διάσημος Λιβανέζος τραγουδιστής. Έχω μείνει έκπληκτος γιατί η Γλυφάδα είναι ακριβό προάστιο και όλα αυτά γίνονται μέσα στον δρόμο, στις γειτονιές, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Στον Adnan Yassine ιδιοκτήτη του Arabica TV εμείς από το δικό μας μετερίζι έχουμε να αναφέρουμε: Καλά δεν ήξερες , δεν ρώταγες ; 

Δεν έτυχε ποτέ να ρωτήσεις τι έχει ισχύσει σε αυτή τη πόλη που λέγεται Γλυφάδα αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM ?

Δεν ρώτησες να μάθεις το ιστορικό της περιοχής στην οποία επιχειρείς να δραστηριοποιηθείς επενδυτικά ; 

Δεν έτυχε να σου πεί κάποιος πόσες φορές οργάνωσαν συντονισμένα οι μαφιόζοι ιδιοκτήτες των αθηναϊκών media, παράλληλα των εκάστοτε κυβερνήσεων και υπουργείων - ''ανεξάρτητων αρχών'', και ''ανεξάρτητης δικαιοσύνης'' ,καθώς και αστυνομίας , την ληστεία του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ;

Παράλληλα δεν ρώτησες να μάθεις ποιοι διοικούν τον Δήμο αυτής της πόλης ; Δεν έκανες τον κόπο να ρωτήσεις και να μάθεις ότι ασκεί την διοίκηση του δήμου το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο μεθόδευσε επανειλλημένα τις διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού , ενώ το 1991 που καταθέσαμε πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως δεν μας παρείχαν άδεια λειτουργίας ;


Τέλος, μήπως κατά λάθος έπεσες πάνω σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι « Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ενισχύθηκε με 21 νέους αστυνομικούς το Α.Τ Γλυφάδας ώστε να υπάρχει προστασία της τοπικής κοινωνίας και να κοιμούνται ήσυχοι οι κάτοικοι ; »

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος: « Με αυτή την ενέργεια διασφαλίζουμε ότι μία επιπλέον ομάδα αστυνομικών θα περιπολεί στις γειτονιές, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών καθ’ όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής.

Σύνθημά μας: Ασφάλεια για όλους – Αστυνομία φιλική προς τον πολίτη, αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα». 

Κύριοι κυβερνώντες εμείς ως οι πλέον πληττόμενοι από τις πολιτικές σας , τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο, ( 80 εκατομμύρια ευρώ για το ''μένουμε σπίτι'' από τα οποία εμείς δεν τύχαμε ούτε μιας δεκάρας ), όσο και σε αυτοδιοικητικό , ( πληθώρα εκατομμυρίων σε * υποστηρικτές των διοικούντων με συμβάσεις - προσλήψεις κ.α., ενώ εμείς δεν τύχαμε ούτε ενός ευρώ), έχουμε να σας αναφέρουμε:

1ον) H εγκληματικότητα των τελευταίων ετών , ειδικότερα οι δολοφονίες και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόνους στη πόλη της Γλυφάδας είναι πρωτοφανής τα τελευταία χρόνια και ουδέποτε άλλοτε υπήρχε σε τοπικό επίπεδο.

2ον) Οι κλοπές - ληστείες, επίσης, είναι κατακόρυφα αυξημένες τα τελευταία χρόνια έναντι του παρελθόντος που ελάχιστα περιστατικά υπήρχαν τοπικά.

3ον) Τουλάχιστον εμείς, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά, και πριν από 30 χρόνια αναφέραμε δημόσια τι έπεται στον μέλλοντα χρόνο, γνωρίζαμε απόλυτα όσα ισχύουν σήμερα ότι θα ισχύσουν μελλοντικά διότι ήταν αυταπόδεικτο εξ 'αρχής.

Τι τοπικό πολιτισμό θα μπορούσαν να διαμορφώσουν μια πληθώρα ανομοιογενείς κάτοικοι που δεν ήταν οι αυτόχθονες , οι οποίοι/ες ''κουβάλησαν'' σε ένα ξένο τόπο - πόλη τις δικές τους επιθυμίες - επιδιώξεις - προσδοκίες - τάσεις - και πολιτικές επιλογές ; Τελικά όπως αναφέραμε πριν από 30 χρόνια ότι θα ισχύσει μελλοντικά ο τόπος μας κατάντησε κάτι αντίστοιχο του Μπρόνξ ! 

Όπως αναφέρει ο  Adnan Yassine ούτε στο Ιράκ δεν συμβαίνουν όσα γίνονται στην πόλη της Γλυφάδας ! Έχουμε τις κατάλληλες δομές οι οποίες θα αποτρέπουν την εγκληματικότητα ; 

Όπως στον παρελθόντα χρόνο, έτσι και σήμερα, η Γλυφάδα αποτελεί το άντρο της αδιαφάνειας. Ένας τόπος ο οποίος δεν διαθέτει ούτε δημόσια μέσα , ούτε ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά, ώστε να προκύπτει σε ένα βαθμό  ότι έστω και λίγοι ρεπόρτερ - κάμερες βρίσκονται σε κάποια σημεία της πόλης και ενδεχομένως μπορεί να καταγράψουν τα κακώς κείμενα.

Υπάρχει, άφησαν, στήριξαν, έστω και ένα σήμα κατατεθέν αυτής της πόλης ;

ΥΓ: Εμείς ζητήσαμε επανειλλημένα από την προηγούμενη κυβέρνηση να δρομολογήσει μια θυγατρική της ΕΡΤ με 10 - 20 εργαζομένους με έδρα την Γλυφάδα , γνωρίζεται να ίσχυσε ;

* Να σας θυμίσω πόσα χρόνια - δεκαετίες - η πόλη της Γλυφάδας αποτελεί το καταφύγιο των επωνύμων όταν δεν επιζητούν την δημοσιότητα ; Πόσοι υπουργοί, βουλευτές, εκδότες, καναλάρχες , επιχειρηματίες, καλλιτέχνες συνευρίσκονταν καθημερινά σε μαγαζιά της Γλυφάδας χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας , κάμερες, φωτογράφους, παπαράτσι κ.α. τα γνωρίζετε εσείς ;

* Υπάρχουν τοπικά άτομα τα οποία για μια ψήφο επί μια εξαετία λαμβάνουν μηνιάτικο αποδοχών από τον δήμο , και συμβάσεις διαρκείας , ενώ εμείς με πέραν των 4.500 χιλιάδων ψήφους των συμπολιτών μας στην κάλπη, (για πρότασή μας η οποία υπήρχε στο προεκλογικό πρόγραμμα), δεν τύχαμε καμιάς αρωγής του δήμου. ( Αν αυτός λέγεται πολιτισμός , πολιτικός η κοινωνικός , προτιμότερος είναι ο μεσαίωνας και ο απόλυτος σκοταδισμός ! )

* Καλά δεν ήξερες , δεν ρώταγες ; Δεν έτυχε να διαβάσεις ποτέ ΙΣΤΟΡΙΑ ώστε να σχηματίσεις άποψη , ειδικότερα όταν επί ένα χρόνο υπήρχε η τιμητική των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση , ότι οι νεοέλληνες είναι απόγονοι κλεφτών και αρματολών, και παράλληλα υπάρχουν και πέραν του ενός εκατομμυρίου έτεροι λαοί στο τόπο μας με αρκετούς αμφιβόλου αρχών ; 

* Αρκετοί/ες από εσάς, τους νεοέλληνες/δες, τους ''πατριώτες'' , δεν αισθάνεστε εθνική υπερηφάνεια που ''φάγατε ζωντανούς'' Έλληνες και Ελληνίδες ώστε να έρχονται να επενδύσουν και να αγοράσουν τα Ελληνικά ακίνητα στην Γλυφάδα και τα Νότια προάστια οι ξένοι ; 

* Ακόμα και το σπίτι του πρωθυπουργού σας , του Μητσοτάκη, Λιβανέζος το αγόρασε , ενώ αυτός διαχειρίζεται το έθνος μας υποσχόμενος κανονικότητα και ανάπτυξη ! Κανονικότητα και ανάπτυξη για ποιούς, για τους ξένους επενδυτές ? 

* @#$%&*@%$# ώστε να μην σας πω τι σας χρειάζεται κ.κ. νεοφιλελέ διότι αυτή που πρεσβεύεται σήμερα σε καμία περίπτωση δεν ήταν η Ελλάδα των Ελλήνων, και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι όσα αποφάσισαν οι γόνοι Μητσοτάκη ότι θα τα έπραττε και ο ίδιος. « Τώρα μας το παίζεται και πανανθρώπινων και πολυπολιτισμικών ιδανικών ? ». Ακόμα και στις Ελληνικές Ταινίες τους Άραβες τους είχαν , αν θυμάστε , ώστε στην περίοδο διακοπών τους να κερδίσουν κάποια χρήματα οι νεοέλληνες, όχι να τους ξεπουλήσουν την μισή Ελλάδα.









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έγδυσαν την Lamborghini Huracan του Adnan Yassine και την άφησαν πάνω σε τούβλα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">