ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α. Κούγιας: Πολύ σημαντική εξέλιξη η σύλληψη των δέκα, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη (video)


«Έχουν συλληφθεί δέκα πρόσωπα και καταζητούνται δύο. Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα δέκα αυτά πρόσωπα έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκιβιάδη και της απόπειρας αυτοκτονίας εις βάρος των άλλων δύο προσώπων, είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη» επισήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντα 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι».

«Βεβαίως έφυγε ένας και δεν πρόκειται να εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα ούτε έναν, ακόμα κι αν έχει σκοτώσει δέκα. Το διεθνές ένταλμα για την Αλβανία δεν έχει καμία ισχύ. Έχει ισχύ μόνο για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε .

«Ας φωνάξουν κάποιον ειδικό στη σύσκεψη για την οπαδική βία»

Αναφερθείς στην προγραμματισμένη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλοι αυτοί που θα πάνε στη σύσκεψη είναι παντελώς άσχετοι. Γίνεται μια σύσκεψη για λόγους επικοινωνιακούς. Είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να ξέρει πώς λειτουργούν αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις -γιατί περί αυτών πρόκειται- που με τον μανδύα ενός οργανωμένου συνδέσμου, ουσιαστικά κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και προστασία σε οποιονδήποτε δυστυχή πέσει στα δίχτυα τους; Ας καλέσουν κανέναν ειδικό. Ας καλέσουν εμένα να τους πω πώς έχουν τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

Στον ανακριτή σήμερα ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/PlT04EC
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α. Κούγιας: Πολύ σημαντική εξέλιξη η σύλληψη των δέκα, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">