ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η zougla.gr πλασσάρει Fake News ?

 


Απορίας άξιο πως δεν έχει υπάρξει ούτε ίχνος ενέργειας από την πλευρά του ''ταρζάν'' Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αναφορικά με όσα πλέον εμπλέκεται ευθαίως η σελίδα του.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εμφανίζεται ένα έκτακτο δελτίο από την zougla.gr το οποίο αναφέρεται στην ''μυστική επένδυση'' του Κωστόπουλου προτρέποντας τους αδαείς να τοποθετήσουν τα χρήματά τους σε κρυπτονομίσματα με σίγουρη απόδοση !

Το θέμα είναι ότι οι εν λόγω δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών ανενόχλητοι παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικά media, (ιστοσελίδες και εφημερίδες), παράλληλα έχοντας από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη , καθώς επίσης , και πλειάδα εφοπλιστών - εκδοτών, καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, κ.α. να προωθούν κρυπτονομίσματα.

Εμείς στεκόμαστε σε αυτό το πλαστό δημοσίευμα στην  ''zougla.gr'' και τον Κωστόπουλο που δεσπόζει σήμερα στο διαδίκτυο, όμως μέχρι προχθές στη θέση του Κωστόπουλου είχαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αλήθεια, o πρωθυπουργός και η Ελληνική κυβέρνηση μένουν απαθείς σε όσα διακινούνται δημόσια εκθέτοντας, τόσο την χώρα μας, όσο και τους ιδίους και την κυβέρνηση ;

Για ποιούς λόγους πληρώνονται και έχουν θεσπιστεί οι έμμισθες υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι στη χώρα μας, όταν κάθε απατεώνας μπορεί να διοχετεύει ανενόχλητος FAKE NEWS στα οποία εμπλέκει από την κυβέρνηση μέχρι τα Ελληνικά media ;

Εμείς γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο δεν πληρεί προδιαγραφές , όμως κάποια στιγμή ορισμένοι οφείλουν να κάνουν αυτά για τα οποία πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η zougla.gr πλασσάρει Fake News ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">