ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο Γλυφαδιστάν της ΝΔ και του Παπανικολάου ''ληστεία'' 15.000.000 εκ. ευρώ !


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Καλούμε την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας να προσφύγει μαζικά κατά του Δήμου Γλυφάδας αξιώνοντας τα δεσμευμένα 15.000.000 εκατομμύρια ευρώ που έχει ''καταχραστεί'' παρανόμως για τις δικές τους βλέψεις το ''γαλάζιο'' στέλεχος της ΝΔ Γ. Παπανικολάου και δεν τα επιστρέφει έπειτα από δικαστικές αποφάσεις οι οποίες χαρακτήρισαν το ειδικό τέλος παράνομο.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι πλειάδα δημοτών, καθώς και αιρετών , δεν τάσσονται υπέρ στις ανομίες και τις καταχρηστικές μεθοδεύσεις του δημάρχου , ο οποίος από το 2015 έχει στα χέρια του τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης σχετικά με το ''πρασινόσημο'' - πράσινο τέλος - το οποίο καταβάλλεται παρανόμως.

Καθολικότητα αδιαφάνειας

Αντί ο δήμαρχος να δρομολογήσει την παύση του ειδικού πράσινου τέλους από το 2015 , ως όφειλε , έπειτα από τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες καθιστούν το τέλος παράνομο , καθώς επίσης , καλύπτοντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ότι θα τηρήσει την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας , αυτός συνέχισε να λαμβάνει το ειδικό τέλος , και ειδικότερα αποκρύπτοντας τόσο στο Δ/Σ του δήμου , όσο και στο σύνολο των δημοτών τι απεφάνθη η Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έχουν αναφέρει δημόσια αντιπολιτευόμενες παρατάξεις οι οποίες είχαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα το 2014 την κατάργηση.

Όσα έχει προωθήσει ο  δήμαρχος το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ''γαλάζια'' συνεργαζόμενα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας - τηλεοπτικά κανάλια - αποτελούν το απαύγασμα του ψεύδους.

Καταργήθηκε το πράσινο τέλος δεν έγινε καμία μείωση των δημοτικών τελών

Ουδεμία μείωση των δημοτικών τελών δεν υφίσταται όπως επικαλείται ο δήμαρχος , απλά ετεροχρονισμένα εφάρμοσε όσα όφειλε να εφαρμόσει από το 2015 με κατάργηση του ειδικού πράσινου τέλους. 

Το πρασινόσημο όπως καθιερώθηκε να λέγεται θεσπίστηκε ως ειδικό τέλος έχοντας και ειδικό κωδικό , άρα το να επικαλούνται μείωση δημοτικών τελών είναι άστοχο και εξυπηρετεί την διοικούσα παράταξη χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η μείωση των δημοτικών τελών.

Οι αλχημείες Παπανικολάου

Οι μεθοδεύσεις μεταφοράς εκατομμυρίων από τον κωδικό των χρημάτων του ''πράσινου ταμείου'' σε άλλους κωδικούς του Δήμου είναι απόλυτα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες τις οποίες ακολούθησε ο δήμαρχος εν αγνοία, τόσο πλειάδας αιρετών, καθώς και του συνόλου των δημοτών.

Καμία αγορά ακινήτου με τα χρήματα του πράσινου ταμείου

Αξιώνουμε άμεσα την επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλαν οι δημότες Γλυφάδας , καθώς επίσης , καλούμε την δημοτική αρχή να μην προβεί σε καμία αγορά ακινήτου με αυτά τα χρήματα διότι θα μας βρει και εμάς μπροστά της με προσφυγές στην Δικαιοσύνη.

500 ευρώ έχει πληρώσει μέσο όρο κάθε δημότης 

Το ποσό που έχει πληρώσει ως μέσο όρο επί διοικήσεως Παπανικολάου κάθε δημότης για το πρασινόσημο, την περίοδο 2015 - 2022, κυμαίνεται περίπου στα 500 ευρώ. Ασφαλώς υπάρχουν και δημότες , όπως και επιχειρηματίες , οι οποίοι έχουν πληρώσει χιλιάδες ευρώ για πρασινόσημο. Εμείς αναφέρουμε τον μέσο όρο ενός μέσου κατοίκου με μια οικία 70 - 90 τ.μ.

Η πλάνη της πλειοψηφίας

Όσοι εκ της νεοδημοκρατικής διοικούσας παρατάξεως επικαλούνται σήμερα την πλειοψηφία, η οποία απορρέει από το αποτέλεσμα των εκλογών, ώστε να μην επιστρέψουν τα χρήματα του πράσινου τέλους , καλούνται να μας θέσουν αν υπήρχε στο δικό τους προεκλογικό πρόγραμμα η κατάργηση του πρασινόσημου, και γιατί ενώ υπήρχε η προεκλογική τους δέσμευση ότι θα καλύψουν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας συνεργαζόμενοι με όλες τις τοπικές παρατάξεις δεν κατάργησαν το πράσινο τέλος από το 2015.

Επίσης, καλούνται να ρωτήσουν το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας αν συμφωνεί να παρακρατήσουν τα χρήματα που παρανόμως εισέπρατταν, από το 2015 έως και σήμερα το 2022 για αγορά ακινήτων, η ακόμα και για την μεταφορά τους σε άλλους κωδικούς του δήμου. Για εμάς και αυτό είναι παράνομο.

Άμεσα επιστροφή των 15.000.000 εκατομμυρίων ευρώ στους δημότες Γλυφάδας

Καλούμε τόσο τους διοικούντες, όσο και όσους δημοτικούς συμβούλους τους διέπει η σοβαρότητα και η εντιμότητα, να διαχωρίσουν έστω και σήμερα την θέση τους από τις καραμπινάτες παρανομίες του Γιώργου Παπανικολάου, και παράλληλα να πάρουν θέση υπέρ της επιστροφής των χρημάτων που παράνομα και καταχρηστικά έχουν εισπράξει - ''ληστέψει'' - ως διοικούντες από τους Γλυφαδιώτες.

Δημότες που πληρώνουν σε δόσεις τις οφειλές τους στην ΔΕΗ

Έχοντας συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΔΕΗ, οι οποίοι έχουν κάνει ρύθμιση καταβολής του ποσού σε δόσεις, η επιστροφή των χρημάτων αποτελεί την μοναδική οδό ορθής διαχειρίσεως από την πλευρά του δήμου. 

Ειδικότερα, σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας έχουμε συμπολίτες μας με ποσά οφειλής της τάξεως των 5.000 - 10.000 χιλ. ευρώ τα οποία πληρώνουν τμηματικά στην ΔΕΗ σε δόσεις. Συγκεκριμένα, για αυτές των περιπτώσεων, στις οποίες η επιστροφή των παρακρατημένων χρημάτων του πρασινόσημου κρίνεται πέραν του δέοντος αναγκαία και ορθή ενέργεια, για ποιόν λόγο ο δήμαρχος αρνείται την επιστροφή των χρημάτων ;

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην κοινωνία και σε όσα την ταλανίζουν και επισημαίνει ότι η αξίωση επιστροφής των χρημάτων που παρανόμως έχουν καταβληθεί για το ''πρασινόσημο'' αποτελεί κοινωνική εντολή και αξίωση.

ΥΓ: Eπί εποχής του  Δημάρχου Σπονδυλίδη το 1995 είχε επιβληθεί  το τέλος ειδικού σκοπού, τα χρήματα του οποίου θα προορίζονταν για αγορά οικοπέδων, προκειμένου η Γλυφάδα να αποκτήσει χώρους πρασίνου και αναψυχής. Αυτό το τέλος ονομάστηκε πρασινόσημο, ανερχόταν στο ποσοστό του 25% και ενσωματώθηκε στα δημοτικά τέλη που εισπράττει ο δήμος μέσω των λογαριασμών εταιρειών ενέργειας. Το θέμα είναι ότι επί 30 και πλέον χρόνια δεν αγοράστηκε ούτε ένα ακίνητο στην Τερψιθέα, άρα ουσιαστικά πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα 30 ετών στους δημότες της εν λόγω συνοικίας σε πλήρη αντιδιαστολή με την κάτω Γλυφάδα στην οποία προέβησαν σε αγορά ακινήτων.

* Μπορεί οι όροι ''ληστέψει'' και ''ληστεία'' που χρησιμοποιούνται σκοπίμως να ενοχλήσουν ορισμένους δημότες , ( δεν είναι δικοί μας τους ακούσαμε δημόσια ), όμως περισσότερο ενοχλημένοι είναι όσοι δημότες κατέβαλαν επί δεκαετίες το τέλος χωρίς αντίκρυσμα, και επιπροσθέτως ακόμα περισσότερο ενοχλημένοι είναι όσοι κλήθηκαν να καταβάλουν ξαφνικά ετεροχρονισμένα επιπλέον χρήματα στον Δήμο  - χαράτσι - για περισσότερα τ.μ. τα οποία υποτίθεται ότι δεν είχαν δηλωθεί αρχικά ! ( Προφανώς οι Μηχανικοί είναι κομπογιαννίτες οι οποίοι απέκρυπταν τα ορθά τ.μ από τον Δήμο , όμως δεν κλήθηκαν οι ίδιοι να πληρώσουν κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες. )

* Αναφορικά με την φώτο ευελπιστούμε να έχετε πλήρη αντίληψη όσων δεν ισχύουν σε επίπεδο αυτοδιοικήσεως και πολιτικής ενώ ισχύουν συνολικά για το κοινωνικό σύνολο και επί παντός επιστητού. Αναρωτιόμαστε πως επικαλούνται την εκπροσώπηση των δημοτών, τόσο ο δήμαρχος όσο και σειρά έτερων διοικούντων, οι οποίοι αντί να ενημερώσουν την τοπική μας κοινωνία για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αναφορικά με το ειδικό τέλος, και να καταργήσουν άμεσα το τέλος έπειτα από δικαστικές αποφάσεις εισέπρατταν καταχρηστικά επί σειρά ετών το πρασινόσημο σε μια εποχή οικονομικής καταστροφής , μνημονίων , ακρίβειας, ανατιμήσεων και επιδημίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:Για όσες και όσους θεωρούν ότι μπορεί να μας ''πικάρουν'' για αναρτήσεις του παρελθόντος οι οποίες αφορούν συμπολίτισσές μας καθώς και εταιρία η οποία εδρεύει στην περιοχή μας μάταια ματαιοπονούν. Είναι σαφές ότι η αντικειμενικότητα και η πραγματικότητα περιλαμβάνουν τα πάντα όλα. Εκτός αν ορισμένοι ζουν στον δικό τους μικρόκοσμο μέσα σε γυάλα. Ουδέποτε αναρτήσαμε ψεύδη, Fake news, στοιχεία της τοπικής μας πραγματικότητας ήταν και εμείς από το δικό μας μετερίζι στείλαμε σαφές μήνυμα να σταματήσουν, δεν προωθήσαμε τα κακώς κείμενα, σε πλήρη αντιδιαστολή του τοπικού πορνοεκδότη ο οποίος επί σειρά ετών δημοσιοποιούσε εναλλάξ ένα δελτίο τύπου και μια ''γυμνή''. ( Άλλωστε ''δεν γνωρίζουμε'' ποιοι σήμερα - ετεροχρονισμένα - φέρνουν στο προσκήνιο τα ληγμένα ? )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο Γλυφαδιστάν της ΝΔ και του Παπανικολάου ''ληστεία'' 15.000.000 εκ. ευρώ ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">