ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

“Φίλιππος”: Συνέχεια της κακοκαιρίας με προβλήματα στα βόρεια και ανατολικά


Ισχυρό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας “Φίλιππος” που πλήττει την κεντρική και ανατολική χώρα. Πολλά τα προβλήματα σε Κεντρική και βόρεια Εύβοια. Νέα επιδείνωση αναμένεται από αύριο. Κλειστά θα είναι και σήμερα σχολεία της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής, όπου κριθεί απαραίτητο.

Σε περίπτωση επιδείνωσής της κακοκαιρίας για προληπτικούς λόγους και με στόχο την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στη Λέσβο κλειστά είναι τα σχολεία σε Μεγαλοχώρι και Αγιάσο λόγω χιονόπτωσης

Απαγορεύεται η είσοδος στα φορτηγά στην Αττική Οδό και σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας. Ισχυρή σύσταση από την Πολιτική Προστασία στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Βοιωτία, ενώ είναι απαραίτητες και αύριο, για την κίνηση των οχημάτων στην ΒΑ και ΒΔ Αττική.

Σύμφωνα με την αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης -Ν. Μακρής

Λόγω χιονόπτωσης υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό (Καισαριανή) από το ύψος της λεωφόρου Άλιμου-Κατεχάκη έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη ν.ε.ο Αθηνών- Λάμιας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη διεξάγεται κανονικά.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ακολουθήστε τις συμβουλές  της ΕΛ.ΑΣ, είτε πρόκειται για μετακίνηση ή και αποκλεισμό.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/mc4nhwx
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Φίλιππος”: Συνέχεια της κακοκαιρίας με προβλήματα στα βόρεια και ανατολικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">