ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περιποιημένες δουλειές

 


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στις ''περιποιημένες δουλειές''  οι οποίες γίνονται τόσο από την πλευρά ιδιωτών , δήμων , της πολιτείας , καθώς και των συλλογικοτήτων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Μια καθ'όλα ''περιποιημένη δουλειά'' διαπιστώσαμε πρόσφατα στο υποκατάστημα litl του Ελληνικού όπου ''άγνωστοι'' το προηγούμενο Σάββατο έσπασαν τις τζαμαρίες του καταστήματος.


Lidl Ελληνικού : Έσπασαν τη τζαμαρία στο σούπερ μάρκετ


Ασφαλώς τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στην ηλικιωμένη η οποία έκλεψε από το υποκατάστημα της Litl στο Ήλιον καθώς και στην παρέμβαση του Ρουβίκωνα ο οποίος έσπασε τις τζαμαρίες του super market.

H Lidl απέσυρε τη μήνυση - δίωξη σε βάρος της ηλικιωμένης που προσπάθησε να πάρει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον για να φάει.

Το θέμα είναι , πρώτον, που κολλάει το σπάσιμο των τζαμιών στο υποκατάστημα του Ελληνικού , δεύτερον , γι' αυτό το σπάσιμο ανέλαβε την ευθύνη ο Ρουβίκωνας , και τρίτον , το εν λόγω περιστατικό καλύφθηκε από τα δήθεν τοπικά ΜΜΕ , καθώς και τα Αθηναϊκά ;


Ο Δήμος Χολαργού δεν μοίρασε ξυλεία

 

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Δήμο Γλυφάδας ο οποίος έσπευσε να μοιράσει τα βρεγμένα και πλήρως ακατάλληλα για καύση κλαδιά και δέντρα που έπεσαν κατά την κακοκαιρία ο Δήμος Χολαργού τα τεμάχισε και τα άφησε στο σημείο που έπεσαν.


Στον Δήμο Γλυφάδας τις προηγούμενες ημέρες η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική δεδομένων ξύλων που έκαιγαν σε τζάκια της Τερψιθέας. Αν ορισμένα εξ΄ αυτών ήταν όσα μοίρασε ο δήμος δεν το γνωρίζουμε.


Το χάλι των καλωδίων 


''Περιποιημένες και καθαρές δουλειές'' γίνονται και στον τομέα των καλωδίων όταν οι Δήμοι , οι Περιφέρειες, οι εργολάβοι κ.α. επιλέγουν να ασχοληθούν με τα έργα των αγωγών.


Όπως βλέπετε στις εικόνες η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα ''τοποθέτηση υπόγειων καλωδίων'' στην χώρα μας είναι όλα χύμα. Καλώδια, σκουπίδια, χώματα, χαρτιά, ακαθαρσίες, σωλήνες νερού , κ.α. όλα μαζί !!! 

# Αναμένουμε την ανάληψη ευθύνης αναφορικά με τα σπασμένα τζάμια στο Litl Ελληνικού , καθώς και μια αιτιολόγηση τι σχέση έχει το περιστατικό του Ηλίου με το Ελληνικό.


Ο Λάκης και ο κοντός 


Ξέχασα να αναφέρω το περιστατικό με τον Λάκη ο οποίος σε podcast ανέφερε ότι έγινε θαύμα στον Δήμο Γλυφάδας. Ένας κοντός ξύπνησε ψηλός. Ονόματα δεν λέμε . . . ( Τώρα κάνουν και Podcast , εμείς δεν κάνουμε. )

- Λάκη θυμάσαι που ερχόσουν στην Γλυφάδα στο μαγαζί του δεξιού κοντού εκδότη και συναναστρεφόσουν όλη την δεξιά κλίκα , από καναλάρχες μέχρι βουλευτές και εκδότες ; Ονόματα δεν λέμε. . . Τώρα έγινες και αριστερός ? 

- Προφανώς θα είσαι και εσύ τόσο αριστερός όσο ο Τσίπρας , ο Παππάς , και τα φιλοσυριζαϊκά media τα οποία σε φιλοξενούν. Αλήθεια ποια εποχή δημιουργήθηκαν αυτά τα media όμιλοι τύπου γαλάζιων ομίλων ; 

- O Τσίπρας δίνει έμφαση στην βάση όμως προφανώς σκόπιμα αγνοεί ότι σε ορισμένες τοπικές ΟΜ είναι όλα στημένα ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα συγκεκριμένων στελεχών αντί της βάσης. Σε αυτές των περιπτώσεων το στήσιμο γίνεται από ορισμένα τοπικά στελέχη των ΟΜ, η μήπως παρεμβαίνουν και έτεροι του κομματικού μηχανισμού ;

- Τι να τους κάνεις όλους αυτούς οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα του Τσίπρα  ώστε να τους εξασφαλίζει το κόμμα όλες τις υποψηφιότητες , τις θεσμικές θέσεις , και τις παχυλές αποδοχές , όταν αυταπόδεικτα υπονομεύουν σκόπιμα την βάση , διαμορφώνουν δυσαρέσκεια , αποχωρήσεις , ανεξαρτητοποιήσεις , και πόλωση ; 

- Αλήθεια , έπειτα από 2,5 χρόνια ''γαλάζιας'' διακυβέρνησης και σε μια χρονική συγκυρία ακρίβειας , ανεργίας , επιδημίας , χιλιάδων θανάτων , ανισότητας , που η ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχει κλείσει , γιατί δεν μπορούν να το πετύχουν ; 

Τα κατεβασμένα επί 2,5 χρόνια ρολά των γραφείων των τοπικών ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται από τον Τσίπρα να ανοίξουν ξανά ώστε να προσελκύσουν νέα μέλη. ( Αυτοί κάνουν προσέλκυση μέσω Facebook !!!)


- Το θέμα είναι ότι σε αρκετές τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί , άρα ποιοι/ες θα σπεύσουν ώστε να γίνουν οι νεροκουβαλητές για την περαιτέρω ωφέλεια συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντί της βάσης ; 

- Ορισμένοι ακόμα και σήμερα δια του τύπου παρουσιάζουν τον Τσίπρα ως θαυματοποιό ο οποίος πέτυχε την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, και ενδεχομένως, αν μπορέσει να αλλάξει ρητορική , ίσως να πείσει και σήμερα την Ελληνική κοινωνία, όμως σφάλλουν καθολικά. 

- Το αποτέλεσμα του 2014 , το οποίο δρομολόγησε και την εκλογική νίκη του 2015, οφειλόταν αποκλειστικά στην βάση και στους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες. Μια βάση που αρκετοί πρόδωσαν και υπονόμευσαν. O Τσίπρας ήταν το ''σημείο αναφοράς'' ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες της βάσης. Τόσο απλά. Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της κοινωνικής βάσης ;

ΥΓ: Από την εποχή που η ενημέρωση , και ειδικότερα η τοπική έγινε ''κτήμα'' των κομμάτων , των δημάρχων , και των έμμισθων κλακαδόρων τους , μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ''χέσε μέσα''.

Καλό μήνα . . . από τον ανεπίσημο , τον αχρημάτιστο , τον αδικαίωτο , τον αδιόριστο , τον ακομμάτιστο και τον αδιάφθορο. Το αντικειμενικός κρίνεται από εσάς. ( Πείτε μας και εσείς που κάνετε την προσέλκυση νέων μελών κάτι αντίστοιχο δημόσια. Μιλάμε για έξι Α όταν η κορυφή είναι τα τέσσερα, και κάλλιστα μπορώ να προσθέσω άλλα τέσσερα σημαντικά.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περιποιημένες δουλειές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">