ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι γονείς της πρώτοι μάρτυρες στη δίκη που συνεχίζεται στο Εφετείο


Με τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων και συγκεκριμένα με τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται σήμερα η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριαςτο Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής, αφού ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Αμφότεροι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης, σε μια υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Βάσει του κατηγορητηρίου, βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, όταν λόγω ασθένειας μίας ενόρκου η δίκη διακόπηκε, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη Κούλα Αρμουτίδου εξοργίστηκε για την δεύτερη κατά σειρά διακοπή.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του θύματος είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν από το Διδυμότειχο για να παρασταθούν στην δίκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/pAuNt1P
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι γονείς της πρώτοι μάρτυρες στη δίκη που συνεχίζεται στο Εφετείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">