ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιατροί του Κόσμου: Μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια στα ελληνικά χωριά της περιοχής Σαρτανά


Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία απευθύνουν οι Γιατροί του Κόσμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Νικήτα Κανάκη που μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6” και την Κατερίνα Μπατζάκη, το Σάββατο θ’ αναχωρήσει η πρώτη αποστολή για την Ουκρανία από την Αθήνα.

Η οργάνωση, έχοντας δραστηριοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή ήδη από τη δεκαετία του 1990, κάνει έκκληση για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να υποστηριχθεί ο άμαχος πληθυσμός. Τα είδη που θα παραλάβουν, ζητούν να έχουν διάρκεια τουλάχιστον έξι μηνών ως την ημερομηνία λήξης.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στα γραφεία της οργάνωσης (Σαπφούς 12, 10553, Αθήνα), από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5-8 μ.μ.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται τα ακόλουθα:
– Όσπρια, Ρύζι, Ζυμαρικά – Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
– Γάλατα εβαπορέ – Κονσέρβες – Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής
– Γάζες και γάντια αποστειρωμένα – Οινόπνευμα – Φυσιολογικούς ορούς
– Παυσίπονα – Παιδικά σιρόπια – Αντιβηχικά – Betadine

Επίσης, οι Γιατροί του Κόσμου ζητούν από τους συμπολίτες τους οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, εξειδικευμένου ιατροφαρμακευτικού υλικού και κάλυψη των εξόδων της αποστολής. Δωρεές γίνονται στο https://ift.tt/aYqgPRM

Οι Γιατροί του Κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές τους και την πάγια τακτική της οργάνωσης, θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3FbUfBp
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιατροί του Κόσμου: Μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια στα ελληνικά χωριά της περιοχής Σαρτανά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">