ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεπαρκής και ανεπίκαιρος για την Ελλάδα του 2022


«Τα ίδια κλισέ, τα ίδια ψέματα, η ίδια παρωχημένη ρητορική, τα ίδια πρόσωπα στην πρώτη σειρά. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο κ. Καμμένος.Το γεγονός ότι κ. Τσίπρας, αντί να κάνει αυτοκριτική και να δείξει ότι έχει αντιληφθεί τα λάθη του, όπως ζητούν και οι ίδιοι οι σύντροφοί του, δήλωσε περήφανος για τα χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησής του, δείχνει πόσο αμετανόητος είναι και πόσο μακριά στέκεται από τις ανάγκες και τα προβλήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει αναφέροντας ότι: «Εμφάνισε σαν λύσεις και προτάσεις για τα προβλήματα των πολιτών κάποιες επιδερμικές αναλύσεις. Αράδιασε ξανά υποσχέσεις για αυξήσεις και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις με λεφτά από τα λεφτόδεντρα που φαίνεται πώς φυτρώνουν στον κήπο του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουν την αξιοπιστία των υπολογισμών του και τη μηδενική αξία των υποσχέσεών του. Και όλα τα παραπάνω διανθισμένα με χυδαίες επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρνούμενος να σεβαστεί και να αποδεχθεί ότι βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού ως επιλογή του κυρίαρχου ελληνικού λαού».

«Ο κ. Τσίπρας, ύστερα από 15 χρόνια στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος, ανεπαρκής και ανεπίκαιρος για την Ελλάδα του 2022» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικό Άρθρο: Ο Αλέξης Τσίπρας στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να μετατρέψουμε αυτό το Συνέδριο σε ένα μεγάλο άλμα για την πολιτική αλλαγή

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/ZCE8SVO
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεπαρκής και ανεπίκαιρος για την Ελλάδα του 2022 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">