ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την Κυριακή 22 Μάη 2022 η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στην Αττική


Πολύμορφες δράσεις αποφάσισε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και στα πλαίσια αυτά ανακοίνωσε και τον προγραμματισμό της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης στην Αττική για την Κυριακή 22 Μάη 2022.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η Γραμματεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στην εμπλοκή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, σε πρόσφατη συνεδρίασή της αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης στις 21 – 22 Μάη 2022.

Το Πανελλαδικό Διήμερο Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης θα περιλαμβάνει μια σειρά από πολύμορφες δράσεις, όπως εξορμήσεις, συγκεντρώσεις, πορείες, πικετοφορίες με αιχμή τις περιοχές που υπάρχουν ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές, αλλά και όλη τη χώρα.

Στην Αττική η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μάη 2022.

Το πρόγραμμα των δράσεων για όλη χώρα, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, θα ανακοινωθεί αναλυτικά στο επόμενο διάστημα».

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/YLHv5as
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την Κυριακή 22 Μάη 2022 η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στην Αττική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">