ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αύριο η απολογία της 33χρονης στον ανακριτή – Για προσχεδιασμό του εγκλήματος, μιλούν οι ειδικοί


Αύριο απολογείται στον ανακριτή η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. H γυναίκα συνεχίζει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και δεν ομολογεί τίποτα από όσα της καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, από τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα προηγούνται προπαρασκευαστικές ενέργειες και εκτιμούν ότι η 33χρονη έκανε κάποια έρευνα αγοράς ή προμήθειας κεταμίνης, πριν τελικά την πάρει στα χέρια της. Γι’ αυτό και έχουν μπει στο μικροσκόπιο οι ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορουμένης που κατασχέθηκαν στο σπίτι της στην Πάτρα. Υπάρχει μάλιστα η σκέψη να ζητηθεί η εκταφή της 9χρονης, γιατί μαζί της θάφτηκε και το τάμπλετ του κοριτσιού, στο οποίο ενδεχομένως να υπάρχουν στοιχεία.

Παράλληλα, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα.

Η στάση του πατέρα των τριών παιδιών έχει αλλάξει ριζικά. Στις τοποθετήσεις του δεν αναφέρει ούτε το όνομα της 33χρονης, την αποκαλεί πλέον κατηγορούμενη και ζητά να λάμψει η αλήθεια.

Πηγή: ΕΡΤ1

Σχετικό Άρθρο: Θάνατος τριών παιδιών: Νέος κύκλος ερευνών για ψηφιακά πειστήρια – Η 33χρονη «εξοργισμένη» από τη στάση του πατέρα

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/0tRnXqJ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αύριο η απολογία της 33χρονης στον ανακριτή – Για προσχεδιασμό του εγκλήματος, μιλούν οι ειδικοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">