ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Η χούντα δεν τελείωσε το '73»


Η Χούντα υποτίθεται ότι τελείωσε το 1974 , όμως αυτό πλέον αποτελεί μια πλάνη του μέσου νεοέλληνα. 

Έχοντας μια πρόσφατη πράξη καθολικής κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος , συμπόρευσης των τριών κομμάτων εξουσίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της υπογραφής Μνημονίων , και κατά του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η ΧΟΥΝΤΑ δεν τελείωσε το 1973 - 74.

Το «Όχι» μετατράπηκε σε «Ναι» Πλήρης - καθολική συνταγματική εκτροπή τα αστικά πολιτικά κόμματα να μην σέβονται την εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Δεδομένου ότι ορισμένοι ομιλούν περί «παραλογισμού» όποτε  πέσει στην αντίληψή τους να τίθεται το σύνθημα «Η χούντα δεν τελείωσε το '73» να αναφέρουμε εν συντομία τα ακόλουθα:

1ον) Σε ποια χώρα στην οποία υφίσταται μια σύγχρονη, φιλελεύθερη δημοκρατία , αντιπολιτευόμενο κόμμα έχει ως βασικά προεκλογικά συνθήματα ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' και '' ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ; ( Βλέπε τα βασικά προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 )

Είναι δυνατόν να τελεί σε ισχύ η σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία στην Ελλάδα και κόμμα της Ελληνικής Βουλής να έχει βασικά του προεκλογικά συνθήματα  ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' και '' ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ;

Για ποιον λόγο σε μια χώρα με σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία να έχουν ως βασικό τους σύνθημα την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; Προφανώς τόσο το εν λόγω κόμμα , όσο και το σύνολο των ψηφοφόρων του, οι οποίοι/ες το 2014 το έκαναν κυβέρνηση μιας πενταετίας ψηφίζοντας το , ήταν και είναι στο σύνολό τους ηλίθιοι.

2ον) Σε ποια χώρα στην οποία υφίσταται μια σύγχρονη, φιλελεύθερη δημοκρατία το κυβερνών κόμμα , ( Νέα Δημοκρατία ) ,επιλέγει να θωρακίσει περιμετρικά το κοινοβούλιο με κιγκλιδώματα , λες και ήταν ΦΥΛΑΚΗ , καθώς επίσης , έχοντας περιμετρικά οκτακόσιες κλούβες και χιλιάδες αστυνομικούς ; Μήπως δεν ζούσατε στην Ελλάδα εσείς και δεν το γνωρίζετε ;

3oν) Σε ποια χώρα με μια σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία έχουν χαρακτηριστεί από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ( ΣτΕ ) , όλοι οι Ραδιοφωνικοί σταθμοί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ;

4ον) Αν δεν αποτελεί συνταγματική εκτροπή και χουντική μεθόδευση να παρασχεθούν ΆΔΕΙΕΣ λειτουργίας σε μια χούφτα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ολιγάρχες, αντί του ΣΥΝΟΛΟΥ, τότε πως χαρακτηρίζεται ?

5ον) Σε ποια χώρα με μια σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία υπονομεύουν μέχρις εσχάτων τους αυτόχθονες ώστε να εκλέγονται ξενόφερτοι ; Επίσης, σε ποια χώρα με μια σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία σε μια πόλη που έχει ΙΣΤΟΡΙΑ από την αρχαιότητα , στην νεώτερη ιστορία της η οποία αρχίζει από τον 18 αιώνα , επί 60 και πλέον χρόνια δεν έχει διοικήσει τον τόπο του ένας αυτόχθονας ;

Η άλλη όψη του νομίσματος - Επειδή κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις

Μήπως ορισμένοι εννοείται  ''σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία'' τους κατσαπλιάδες και το πλιάτσικο τύπου Η.Π.ΑΕιδικότερα, μιας χώρας στην οποία δέσποζε η κόκκινη φυλή επί χιλιετίες ενώ τα τελευταία 200 χρόνια έχει καταστεί άντρο της κλεφτοκρατίας απανταχού της γης που επιβλήθηκε δια των όπλων και των φόνων , η οποία λήστεψε τις πατρογονικές περιουσίες - εκτάσεις των Φυλών των Ινδιάνων, τους εκτόπισε συστηματικά από κάθε μορφή εξουσίας , και τους εξαιρεί μέχρι σήμερα στον ίδιο τους τον τόπο ? Αν εννοείται αυτό  ''σύγχρονη φιλελεύθερη δημοκρατία'' είστε το λιγότερο για δημόσιο φτύσιμο.

- Η φερόμενη ‘’φιλελεύθερη δημοκρατία‘’ όπως την αποκαλείται είναι πιο φιλελεύθερη από όσα πίστευαν και διατηρούσαν ως παραδόσεις επί χιλιετίες οι φυλές των Ινδιάνων ; Ενδεικτικά: Τι είναι περισσότερο φιλελεύθερο, να πιστεύεις ότι μια πατρογονική έκταση ανήκει στο σύνολο, η να την ληστεύεις ώστε να την οικοπεδοποιήσεις στα πρότυπα πόλης και να πουλήσεις φιλέτα στους έχοντες και κατέχοντες ;

- Γνωρίζεται ότι όλες οι πατρογονικές εκτάσεις των ινδιάνων ληστεύτηκαν από την απανταχού του πλανήτη κλεπτοκρατία και στη συνέχεια εκατομμύρια ξενόφερτοι διαθέτουν και τίτλους ιδιοκτησίας σε μια χώρα που δεν ήταν η χώρα τους , ενώ χιλιάδες ινδιάνοι δεν διαθέτουν σήμερα ιδιοκτησίες στον τόπο τους ;

- Όσοι και όσες ορμώμενοι από τις κομματικές και πολιτικές σας ιδεολογίες κατακρεουργείται δημόσια ένα πολίτευμα το οποίο θέσπισαν πριν από χιλιάδες χρόνια οι ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζετε ιστορία η είστε ανιστόρητοι ; Την Δημοκρατία των Ελλήνων - την αυθεντική - την απάρτιζαν οι ξενόφερτοι ;

6ον) Σε ποια έτερη χώρα , είτε Ευρωπαϊκή, είτε ακόμα της Δύσης , επί τρεις δεκαετίες δεν έχουν παρασχεθεί ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας στα ερτζιανά FM κύματα ώστε να εξυπηρετούνται τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ συμφέροντα μιας χούφτας οικογενειών ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , καθώς επίσης, και τριών αστικών κομμάτων εξουσίας ;

Καλείστε να απαντήσετε ευθέως τα τρία ερωτήματα από τα έξι , και οι απαντήσεις να είναι σαφείς , συγκεκριμένες , και απόλυτα κατανοητές.

Ο Πρωτεργάτης των FM

* Η λέξη Χούντα (Junta) έχει ισπανική προέλευση και κυριολεκτικά σημαίνει σύνδεσμος ή γενικότερα επιτροπή διοίκησης/ συμβούλιο διοίκησηςΣήμερα αναφέρεται σε αυταρχική μορφή διακυβέρνησης. Στα ισπανικά, η λέξη χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα στην δημόσια διοίκηση. (π.χ. στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση).

ΥΓ:1977- 2005 τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις. ( Τρεις δεκαετίες μας αποστερούν μια άδεια ώστε να μας διώκουν καταχρηστικά, ενώ στον αντίποδα μια χούφτα διαπλεκόμενες οικογένειες , και μια σειρά πολιτικών και κομμάτων νέμονται τον χώρο στον οποίο πρωτοστατήσαμε.)

* Οι νεοφιλελέ και οι γλύφτες της εξουσίας να πάτε να πουλήσετε άλλου τις σαχλαμάρες που γράφετε δημόσια. Αν μπορέσετε να παρέχετε σαφείς απαντήσεις επί των ερωτημάτων είναι ξεκάθαρο ότι η Χούντα δεν τελείωσε το 73 . 

* Σήμερα δεν εννοούμε την χούντα των συνταγματαρχών, διότι αυτή τελείωσε το 1974. Εννοούμε την χούντα των αστικών κομμάτων, των οικονομικών ολιγαρχών, των τραπεζιτών κ.α. Δεν μπορούμε να ταυτίζουμε την Χούντα των συνταγματαρχών με τις χουντικές πρακτικές των αστικών κομμάτων εξουσίας, ορισμένων οικονομικών ολιγαρχών, κ.α. , όμως επί της ουσίας φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα σε πλειάδα περιπτώσεων.

Αποτελεί πάγιο ζητούμενο να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα η χούντα σβήνοντας καθολικά τα ψήγματα χουντικών αντιλήψεων και πρακτικών τα οποία διαιωνίζονται για λόγους συμφερόντων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Η χούντα δεν τελείωσε το '73» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">