ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Ηλιόλουστο το Πάσχα


Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Την Μ.Πέμπτη και Μ. Παρασκευή αναμένονται κάποιες αραιές νεφώσεις και ξανά λίγο σκόνη αλλά και τοπικές λασποψιχάλες, με άνοδο της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο μετά από ημέρες θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές τους 20 βαθμούς. Το βράδυ της Μ. Πέμπτης και το πρωί της Μ. Παρασκευής οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θα είναι οι πιο ενισχυμένοι άνεμοι στα ελληνικά πελάγη από σήμερα έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα με προβλέπονται καλές θερμοκρασίες 22 με 25 βαθμούς που θα διατηρηθούν και την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Με όμορφο ηλιόλουστο καιρό ,χωρίς προβλήματα σε όλες τις μετακινήσεις σε στεριά και θάλασσα.

Σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 13 με 16 βαθμούς και στα νότια τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περισσότερες νεφώσεις είναι πιθανόν να τοπικές βροχές ως το απόγευμα Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου..

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος (ΜSc.)FRMetS

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/AxoWfNQ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Ηλιόλουστο το Πάσχα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">