ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κόμμα για τα Ζώα - Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε μια θυσία, ας μην φάμε κανένα!


Στο «παραδοσιακό» πασχαλινό τραπέζι, όλα τα άλλα κόμματα, πολύ και λίγο δεξιά, κεντρώα, πολύ και λίγο αριστερά και οικολογικά, βλέπουν μόνο «τρόφιμα», που η αφθονία τους απειλείται από την ακρίβεια! 

Για το Κόμμα για τα Ζώα όμως, το ζήτημα δεν είναι μόνο να γεμίσει το τραπέζι, αλλά και να αδειάσει από πόνο και βαναυσότητα. Σε ανακοίνωσή τους οι φιλόζωοι υπογραμμίζουν πως «στον βωμό αναχρονιστικών ηθών και βάναυσων εθίμων» σφάζονται κάθε χρόνο «εκατομμύρια… “σφαχτάρια”… συχνά “γάλακτος”, μωράκια που βιώνουν στον υπέρτατο βαθμό τον τρόμο, τον πόνο και τη βία». Μας προσκαλούν σε αναίμακτο Πάσχα και μας παροτρύνουν «να κάνουμε μία θυσία, να μην φάμε κανένα»!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα»

«Το πασχαλινό μήνυμα του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα: εκτός από τα κόμματα για τα σφαγεία, υπάρχει πια το κόμμα για τα ζώα!

Ενόψει του Πάσχα, όλα τα άλλα κόμματα ανησυχούν για την ακρίβεια που μπορεί να πλήξει την κατανάλωση κρέατος σε αυτή τη γιορτή. Εμείς, το Κόμμα για τα Ζώα, προτείνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό: αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε μια θυσία ας μην φάμε κανένα!

Να δείξουμε συμπόνια στα  εκατομμύρια συναισθανόμενα πλάσματα που θυσιάζονται κάθε χρόνο, στον βωμό αναχρονιστικών ηθών και βάναυσων εθίμων.

Αυτές τις ημέρες, δεν επιτρέπεται υποτίθεται να τρώμε ζώα, αλλά τα σφάζουμε κατά εκατομμύρια. Τα «σφαχτάρια» είναι συχνά «γάλακτος», μωράκια, που βιώνουν στον υπέρτατο βαθμό τον τρόμο, τον πόνο και τη βία. Όλες και όλοι που έχουμε γαλουχηθεί με αυτά τα έθιμα, ας φέρουμε εμπρός μας το φρικιαστικό τοπίο ενός σφαγείου! Ας πάψουμε να είμαστε συνένοχοι σε αυτό το κατ’ εξακολούθηση, έγκλημα!

Αυτό το Πάσχα ας γίνει για εμάς ένα αναίμακτο Πάσχα αγάπης! Ας ενωθούμε με τους ανθρώπους, που έχουν ήδη κάνει τρόπο ζωής τη φυτοφαγία, από αγάπη προς τα ζώα! Ας ακούσουμε τη σιωπηλή κραυγή των ζώων για το πόσο πολύ θέλουν να ζήσουν!

Το Κόμμα για τα Ζώα απευθυνόμαστε σε εσάς, τις πρωτοπόρες και τους πρωτοπόρους που πάνε ενάντια στο ρεύμα και γιορτάζουν ένα αναίμακτο, συμπονετικό Πάσχα. Δεν είμαστε μόνοι! Είμαστε πολλοί και γινόμαστε ολοένα περισσότεροι! Σύντομα η φωνή μας θα ακουστεί δυνατά! Τα “κόμματα για τα σφαγεία”, όλα δηλαδή τα κόμματα, εκτός από το “Κόμμα για τα Ζώα”, δεν θα ορίζουν για πολύ ακόμα, ανεξέλεγκτα, τη μοίρα μας!»

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Προσωπικά ως πρωτοπόρος στα ερτζιανά FM, και επί δεκαετίες διωκόμενος από τον χώρο που πρωτοστάτησα ώστε να βρεθώ εκτός, συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κόμματος για τα ζώα, όμως έχω να προσθέσω: 

1ον) Έπειτα από μερικές δεκαετίες ζωής θεωρώ ότι το χειρότερο ζώο του ζωικού βασιλείου είναι ο άνθρωπος.

2ον) Όσοι και όσες είναι γαλουχημένοι δια βίου στην κρεατοφαγία και την ανεξέλεγκτη σφαγή ζώων θεωρώ ότι δεν πρόκειται να κατανοήσουν το ελάχιστο όσων αναφέρονται.

3ον) Δεν είμαι φυτοφάγος, όμως , άπειρες φορές πέρασε από το μυαλό μου να γίνω και να μην αγγίξω ποτέ ξανά κρέας.

Τέλος, θεωρώ ότι για πολλοστή φορά θα χαρακτηριστούμε ακραίοι και γραφικοί, όμως συμφωνώ απόλυτα διότι είναι πλάσματα τα οποία θυσιάζονται κάθε χρόνο ώστε να διατηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις των βαρβάρων. 

- Και εγώ ήθελα να ζήσω, δεν ήμουν ''κρέας για σφάξιμο'', όμως αυταπόδεικτα ''σφαγιάστηκα'' από  κόμματα , ολιγάρχες , παπαδαρία, και λοιπούς διαόλους και τριβόλους επανειλημμένα ώστε να νέμονται τον χώρο στον οποίο πρωτοστάτησα και έδωσα το αγωνιστικό παρόν σε ανύποπτο χρόνο , πριν από το σύνολο όσων δεσπόζουν σήμερα, δεχόμενος καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. 

- Το θέμα είναι ότι το 2014 κάναμε κυβέρνηση κάτι διφορούμενους οι οποίοι συνέδραμαν το μεγάλο κεφάλαιο και τους ολιγάρχες με ΑΔΕΙΕΣ και ξέχασαν εν ριπή οφθαλμού έπειτα της εκλογής τους ποιοι τους έκαναν κυβέρνηση και για ποιους λόγους. ( Άστους στην αντιπολίτευση, και ξανά στο 3% , και σε καμιά τριανταριά χρόνια τα ξαναλέμε ! Ενδεχομένως μπορεί έπειτα από 30 χρόνια να κατανοήσουν απόλυτα τα λάθη τους. )

- Όταν έχεις υποσχεθεί ''δημοκρατία, δικαιοσύνη, και αλληλεγγύη'' ως νομοθέτης δημιουργείς ένα σχέδιο νόμου για το ΣΥΝΟΛΟ. Αν δεν δημιουργήσεις ένα νόμο για το σύνολο, και παρέχεις πέντε άδειες σε πέντε οικογένειες, όπως έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούσαι να κυβερνήσεις ξανά τον τόπο. 

Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με τους ιδιοκτήτες Ταξί, Φορτηγών, Λεωφορείων, με πληθώρα επιχειρηματιών, κ.α. Αν είχαν παρέχει μόνο πέντε άδειες σε πέντε οικογένειες , ενώ οι συμμετέχοντες σε κάθε κλάδο είναι χιλιάδες , θα είχε γίνει κυριολεκτικά επανάσταση.  Τι έγινε έπειτα από τις πέντε άδειες σε πέντε οικογένειες διαπλοκής ;;; Πλασάρονται τα ίδια στελέχη ως κατάλληλα να κυβερνήσουν πάλι ;;; Να περάσουν από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη, του Κοντομηνά, του Κυριακού, του Αλαφούζου , κ.α. να τους κάνουν ξανά κυβέρνηση !


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κόμμα για τα Ζώα - Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε μια θυσία, ας μην φάμε κανένα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">