ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Πρωτομαγιά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας


Ήπιος θα παραμείνει ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τις επόμενες ημέρες, με εξαίρεση τα δυτικά και βόρεια όπου θα κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικές βροχές ή μπόρες και στα ορεινά κάποιες καταιγίδες.

Οι βοριάδες θα ενταθούν και από αύριο θα φτάνουν τα 6 και στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο αύριο και το Σάββατο και θα έχει ψύχρα τις βραδινές ώρες.

Την Πρωτομαγιά θα έχουμε λίγες μεσημεριανές μπόρες στα δυτικά και τοπικά καταιγίδες στα βόρεια, στην υπόλοιπη χώρα όμως θα είναι αρκετά καλός ο καιρός. Οι βοριάδες θα πνέουν ακόμα ενισχυμένοι, με εξασθένηση από το βράδυ και η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 22-24 και τοπικά τους 25-26 βαθμούς.

ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι – απόγευμα στα βόρεια μπόρες και στα ορεινά καταιγίδες. Ενισχυμένοι βοριάδες τοπικά έως 6 μποφόρ στα πελάγη και θερμοκρασίες χωρίς αξιόλογη μεταβολή, έως 27-28 και τοπικά 29 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Λιακάδα με λίγες απογευματινές συννεφιές, βοριάδες 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρχικά ηλιοφάνεια και το μεσημέρι – απόγευμα τοπικές συννεφιές με μπόρες και πιθανώς καταιγίδες στα γύρω ορεινά.

ΑΥΡΙΟ

Συννεφιές κυρίως τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές στα κεντρικά, καταιγίδες στα βόρεια, ισχυρούς βοριάδες έως 7bf στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πάττυ (Παναγιώτα) Δ. Σπηλιωτοπούλου
B.Sc. Φυσικός
M.Sc. Μετεωρολόγος – Περιβαλλοντολόγος
M.Sc. Ειδικός στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων & Καταστροφών
M.A. Δημοσιογράφος
Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/CdY0qcw
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Πρωτομαγιά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">