ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επαφές και συναντήσεις του Ν. Δένδια στην Ιαπωνία – Κοινή προσήλωση των δύο χωρών το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας


Επίσκεψη στο Τόκιο πραγματοποιεί ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Ιάπωνα ομόλογό του, Yoshimasa Hayashi, και στο επίκεντρο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων, η κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η κοινή προσήλωση στo Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας συνδέει Ελλάδας και Ιαπωνία, όπως υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά τη συνάντηση, ο κ. Δένδιας.


Ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και πρώην ΥΠΕΞ), Τάρο Κόνο, και μέλη της Ιαπωνο – Ελληνικής Ομάδας Φιλίας του Κοινοβουλίου της Ιαπωνίας και τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, στην Ιαπωνία, όπου. εξετάστηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας και η προσέλκυση ιαπωνικών επενδύσεων στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/o6TUigK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επαφές και συναντήσεις του Ν. Δένδια στην Ιαπωνία – Κοινή προσήλωση των δύο χωρών το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">