ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό ΕΡΤ – Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε σούπερ μάρκετ και τράπεζες


Εξαρθρώθηκε συμμορία, η οποία πραγματοποιούσε ληστείες σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Ανάμεσά τους και ο αρχηγός της συμμορίας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Γεραφέντη. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την περασμένη Παρασκευή οι συλλήψεις έγιναν μετά από ένοπλη ληστεία, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Παλλήνη, στη λεωφόρο Μαραθώνος. Ο αρχηγός μπήκε στην τράπεζα φορώντας μάσκα και γάντια σιλικόνης, ακινητοποίησε τους  υπαλλήλους, αφαίρεσε περίπου 2.600 ευρώ και βγαίνοντας από την τράπεζα οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής τον συνέλαβαν όταν μπήκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη γυναίκα ενώ συνελήφθησαν άλλα δυο άτομα στην Καλλιθέα.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, από τις 19 Φεβρουαρίου έως και την 1η Απριλίου είχαν διαπράξει 10 ληστείες σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ στην Αττική, αλλά και στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η συνολική τους λεία υπολογίζεται στις 35.000 ευρώ.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Wqnl4rA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό ΕΡΤ – Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε σούπερ μάρκετ και τράπεζες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">