ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγχαρητήρια Δένδια στη νέα υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας


Τη νέα υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Κατρίν Κολονά, συγχαίρει με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Εξίσου, εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και υπογραμμίζει πως προσβλέπει στη συνεργασία μαζί της, προκειμένου να ενισχύσουν την στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας, καθώς και να αντιμετωπίσουν μαζί, τις μεγάλες προκλήσεις στην Ευρώπη και στη Γειτονία.

Παράλληλα, ευχαριστεί τον τέως υπουργό Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν «για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για σχεδόν τρία χρόνια, κατά τα οποία, ενισχύσαμε, κατά τρόπο χωρίς προηγούμενο, τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μας και αναπτύξαμε από κοινού μία ενισχυμένη συνεργασία σε πολυμερές επίπεδο».

Αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ανακοινώθηκε με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης της πρώτης κυβέρνησης μετά την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα την θέση του Ζαν Ιβ Λεντριάν καταλαμβάνει η Κατρίν Κολονά, διπλωμάτης και πρώην υπουργός επί Ζακ Σιράκ.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/neZBRa3
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγχαρητήρια Δένδια στη νέα υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">