ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίκεινται οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος


Πιθανότατα και σήμερα Πέμπτη 5/5,  αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, τον νέο μηχανισμό στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας έως το τέλος του έτους.

Η κυβέρνηση επιδιώκει, μέσω ρεαλιστικών παρεμβάσεων, να ανακουφίσει έμπρακτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ρεαλιστικό-οριζόντιο σχέδιο, κάλυψη όλων των καταναλωτών, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, διευρυμένη ενίσχυση, ώστε να καλυφθούν νοικοκυριά με πάνω από 300 κιλοβατώρες και ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων, με έμφαση στις μικρομεσαίες.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης από τον Ιούνιο και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ στις 16- 18 Μαΐου.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/E9ZnPG8
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίκεινται οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">