ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Άστατος με βροχές στα κεντρικά και βόρεια (video)


Ανοιξιάτικος αλλά και λίγο άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, με τοπικές μπόρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ όλο και καλύτερος θα γίνεται από αύριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, χωρίς όμως να λείπουν και οι μπόρες ή καταιγίδες, στα ορεινά κυρίως ηπειρωτικά, τις θερμές ώρες της ημέρας, καθώς και οι ενισχυμένοι άνεμοι στο Νότιο κυρίως Αιγαίο που θα φτάνουν και τα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία πάντως, ανεβαίνει σταδιακά και πάλι ήδη από σήμερα.

ΣΗΜΕΡΑ

Ήλιος με λίγες συννεφιές, κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα που θα σημειωθούν μπόρες στα ηπειρωτικά και λίγες καταιγίδες στα ορεινά, με βελτίωση όμως μέχρι το βράδυ. Βοριάδες 3-4 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο ενισχυμένοι έως 6-7 μποφόρ τοπικά και άνοδος θερμοκρασίας έως 22-23 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Ηλιοφάνεια, με λίγες συννεφιές κυρίως τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες που δεν αποκλείεται να δώσουν μπόρες κατά τόπους στα βόρεια. Βοριάδες 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άστατος καιρός, με ήλιο αλλά το μεσημέρι – απόγευμα αυξημένες συννεφιές και μπόρες ή και καταιγίδα. Μεταβλητοί άνεμοι 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ

Ακόμα καλύτερος καιρός, με περισσότερο ήλιο και μόνο στα βόρεια ορεινά μπόρες κατά τόπους το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι δε θα αλλάξουν σημαντικά, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα, έως 23-25 βαθμούς τοπικά.

Πηγή: ΕΡΤ 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/kGuZosI
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Άστατος με βροχές στα κεντρικά και βόρεια (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">