ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Καλλιακμάνης για νεανική παραβατικότητα: Αυτού του είδους οι συμπεριφορές συνήθως ξεκινάνε από την οικογένεια (video)


Για τη νεανική παραβατικότητα και τα βίαια περιστατικά μεταξύ εφήβων μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής τονίζοντας ότι «αυτού του είδους οι συμπεριφορές συνήθως ξεκινάνε από το οικογενειακό περιβάλλον».

«Η αστυνομία δεν θα πρέπει να μπαίνει στα σχολεία καθ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα πρέπει να είναι στα σχολεία για να διδάσκει για το Διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης επισημαίνοντας ότι οι μαθητές θα πρέπει αποκτήσουν οικειότητα με την Ελληνική Αστυνομία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» για τα περιστατικά μπούλινγκ στα σχολεία και τις συμμορίες ανηλίκων που αυξάνονται επισήμανε ότι επειδή συνήθως τα προβλήματα ξεκινούν από το σπίτι δεν περιμένουν τους γονείς να καταφύγουν για βοήθεια στην αστυνομία.

«Όλα ξεκινάνε από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ενδιαφέρονται οι γονείς. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν (τα παιδιά) στο Διαδίκτυο. Δεν βάζουν όρια» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης, σε μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί.

«Είμαι από τους πρώτους που έλεγα ότι οι ψυχολόγοι πρέπει να μπουν στα σχολεία. Mήπως πρέπει να περνάνε από ψυχιατρικές εξετάσεις οι δάσκαλοι και οι καθηγητές», πρόσθεσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/miunchF
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Καλλιακμάνης για νεανική παραβατικότητα: Αυτού του είδους οι συμπεριφορές συνήθως ξεκινάνε από την οικογένεια (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">